Rīdzinieka stāsts: izrādās, sliktākā diena ir, kad auto nevis nozog, bet atrod! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pexels

Ar visai interesantu stāstu savā profilā dalījies kāds “Facebook” lietotājs, aprakstot savu pieredzi ar auto, kas atrasts tajā pašā mēnesī, kad nozagts, taču īpašniekam policija par to paziņojusi pēc pieciem gadiem.

Kā savā ierakstā vēsta “Facebook” lietotājs ar vārdu Eriks, vīrietis saņēmis no Valsts policijas vēstuli ar aicinājumu ierasties iecirknī saistībā ar pirms pieciem gadiem nozagtu auto.

Ierodoties policijā, noskaidrojies, ka auto atrasts pirms pieciem gadiem tajā pašā mēnesī, kad nozagts, un visu šo laiku atradies policijas stāvlaukumā Tallinā.

“Kā policija vispār meklē nozagtos auto, ja viņi pat jau atrastu nevar atrast?” sašutumu pauž auto īpašnieks, kurš policijas inspektorei jautājis, kā savu mantu iespējams atgūt.

“Viņa saka, vai maz vērts pēc tā auto braukt, būs jāmaksā par stāvlaukumu.

Droši vien nebūtu loģiski kārtot kredītu, lai glābtu manu nabaga bārenīti no ieslodzījuma svešā zemē!” raksta ieraksta autors.

Nonācis pie secinājuma, ka kaut kas “nav kārtībā ar sistēmu”: “Kāpēc man maksāt? Auto stāvlaukumā nav manas vainas dēļ, un tie pieci gadi, kurus nevar paziņot, ir traģiski/smieklīgi. Auto vērtība kritusies. Kurš man to kompensēs? Starp citu, CSDD auto meklēšanā skaitās vēl šodien!”

“Izrādās, ka nabaga upurim sliktākā diena mūžā var gadīties, nevis kad auto nozog, bet otrādi, kad it kā auto atrod! Tad nu saku, lai viņi paši tiek galā un atgriež man auto. Maksāt netaisos, varu pats aizbraukt un auto savākt!” paudis auto īpašnieks.

“Tava balss” sazinājās ar ieraksta autoru, kurš norādīja, ka tas, kā situācija atrisināsies, vēl neesot zināms.

“Vēl nevaru pateikt, kā šī drāma turpināsies, jo neesmu saņēmis atbildi no policijas. Kad būs jaunākais info, zināšu nākamās anekdotes scenāriju/sižetu! No tā arī izrietēs, kādas būs manas nākamās darbības! Padošu ziņu!” sacīja Eriks.

Tikmēr Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska portālam “Apollo” norādīja - lai noskaidrotu, vai šāds gadījums bijis, kā arī visus apstākļus, esot jāzina, kurā iecirknī persona vērsusies.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu