Krievu TV zvaigzne Vodonajeva kā Kardašjana pilnīgi kaila pozē vannā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenajai Krievijas modelei un TV šovu zvaigznei Aļonai Vodonajevai vienmēr ir paticis izrādīt savu ķermeni, tādēļ tagad sieviete dalījās ar jaunu un pavisam pikantu foto, kurā pilnīgi kaila pozē vannā.

Vodonajeva pie fotogrāfijas faniem atklāja, ka ir nokrāojusi rozā matus. “No 11:00 līdz 23:00 mēs krāsojām man rozā matus. Uzmanīgi. Četros posmos. Fotogrāfijā redzams pēdējais krāsošanas posms un mazgāšanas stadija. Krāsa sanāca bomba! Tāda, kādu vēlējos.”

Faniem par šādu Vodonajevas tēlu radās dalītas emocijas, vairākiem komentētājiem norādot uz acīmredzamo līdzību ar Kimu Kardašjanu.

“Visas normālas sievas un mātes manā vecumā dzemdē otros un trešos bērnus, bet es krāsoju rozā matus, neona krāsā skropstas un nagus, kas spīd ultravioletajā gaismā,” ar savu veikumu lepojās Vodonajeva.

Kā ziņots, Vodonajeva ir stāvoklī ar savu otro mazuli, par jaunumiem vienā no saviem šoviem nesen “izpļāpājās” viņas vīrs, dīdžejs Aleksejs Komovs.

 

Все нормальные жёны и матери вторых, а то и третих детей заводят в моем возрасте, а я крашу волосы в розовый, нарастила неоновые ресницы светящиеся в ультрафиолете, покрасила ногти в розовый светящийся в темноте лак и улетаю на #BurningMan ????????????? Если интересно кто меня собирает, ловите. В этом вопросе тотальное доверие к мастерам, руки которых я знаю на 100% и которые точно не сделают х@йни! • Наращивание волос - только @arthair_irinakayli ✨ Лучшие в Москве! • Окрашивания, безопасный выход из чёрного в белый, из белого в чёрный, из русого в розовый и тд. - моя Лю @lubovpeterson ? ( скажите что от меня, будет скидка ) • Ресницы. Шестой год делаю ресницы только у @aksenova_xenia ?? • Ногти. Как вы поняли здесь я тоже стабильна @nogtibytovo ??

A post shared by Alena Vodonaeva (@alenavodonaeva) on

 

Pink ?

A post shared by Alena Vodonaeva (@alenavodonaeva) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu