Laulībai beigas! Šā gada skaļākās šķiršanās Krievijas šovbiznesā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Ziņa par komiķu Jevgeņija Petrosjana un Jeļenas Stepaņenko laulības šķiršanu nāca kā zibens spēriens no zila gaisa – faniem šķita, ka šī savienība ir nesalaužama. Tomēr 2018. gads līdz šim ir bijis bagāts arī ar citām skaļām  laulību šķiršanām Krievijas šovbiznesa pāriem. Šajā rakstā apkopoti pieci visvairāk apspriestie šķiršanās skandāli.

Sergejs Šnurovs un Matilda Šnurova

 

A post shared by Shnurov Sergey (@shnurovs) on

Maijā izjuka viens no visiemīļotākajiem un apspriestākajiem slavenību pāriem. Šnurovs savā “Instagram” kontā paziņoja, ka “ar lielu nožēlu, bet mīlestību” viņi abi ar Matildi izdomājuši iet katrs savu ceļu.

Daudzi ticēja, ka Matilde nav spējusi piedot Šnurova neuzticību. Vēlāk mūziķis skaidri norādīja, ka šķiršanās ierosinātājs nebija viņš, turklāt pie vainas nav bijusi arī viņa krāpšana.

“Es centos atgriezt mūsu attiecības, bet ir bezjēdzīgi līmēt kausu, ja sieviete izdomājusi saplēst visu servīzi,” paziņoja grupas “Ļeņingrad” solists.

Pāris svinēja kāzas 2010. gadā, un viņiem nav kopīgu bērnu.

Rita Dakota un Vlads Sokolovskis

11. augustā kļuva zināms, ka izšķīries viens no skaistākajiem Krievijas pāriem. Sokolovskis un Dakota bija šova “Zvaigžņu fabrika” dalībnieki, kuri iepazinās projektā, pēc tam daudzus gadus bija draugi, bet beigu beigās arī apprecējās.

Pāris šķita ideāls – Dakota bieži medijos deva attiecību padomus un apliecināja, ka viņi ar vīru nekad nestrīdoties.

Šķiršanās ierosinātāja bijusi Dakota, jo vīrs viņu regulāri krāpis ar dažādām sievietēm. Kā vēsta sieviete, viņa pametusi vīru uzreiz, kā uzzinājusi par Sokolvska “dubulto dzīvi”, vīrietim visus pāra attiecību gadus tiekoties arī ar citām sievietēm.

Pāra savienībā nāca pasaulē meita Mia.

Oksana Akinšina un Arčils Gelovani

Foto: RIA Novosti

Nepaspējot samierināties ar Dakotas un Sokolovska šķiršanos, tapa zināms, ka aktrise Akinšina nolēmusi pamest vīru.

“Acīmredzot tas ir kļuvis moderni! Un, iespējams, tā ir labāk, nekā vazāt baumas netīrās avīzēs ar nepatiesu informāciju. Tāpēc pati informēju, ka esmu pieņēmusi lēmumu aiziet no vīra. Ceru, ka viss paies ātri, viegli un necietīs bērni,” savos sociālajos tīklos paziņoja aktrise.

Fani pēc paziņojuma ir pilnīgi pārliecināti, ka aktrise pieņēmusi šādu lēmumu, lai varētu atkal būt kopā ar Šnurovu, jo sieviete jau iepriekš trīs gadus bija tikusies ar mūziķi, turklāt abi sākuši pavadīt kopā arvien vairāk laikā.

Jevgeņijs Petrosjans un Jeļena Stepaņenko

Foto: ITAR-TASS/SCANPIX

Šīs vasaras visskaļākā šķiršanās. Augusta sākumā tapa zināms, ka abu humoristu laulība ir izjukusi, pārim metoties dalīt kopīgos īpašumus.

“Katram cilvēkam kaut kas dzīvē notiek. Mums ar Jevgeņiju notika šķiršanās! Viss ies caur tiesu. Kā lems tiesa, tā notiks,” paziņoja Stepaņenko.

Pēc ziņas par šķiršanos medijos parādījās informācija, ka Petrosjana jauniņā mīļākā ir stāvoklī, tāpēc Stepaņenko izlēmusi aiziet no vīra. Šobrīd pāris joprojām dala 20 miljonu eiro vērtus īpašumus un mantu.

Humoristi bija precējušies 32 gadus.

Ivans Krasko un Natālija Ševela

Foto: TASS/Scanpix

Pavisam nesen tapa zināms, ka 87 gadus vecais krievu aktieris Krasko ir šķīries no 27 gadus vecās sievas.

Kā vēsta krievu prese, jauniņā sieva jau pāris mēnešus nav dzīvojusi ar vīru, kā arī nav vēlējusies no viņa dzemdēt bērnus.

“Laulība ar Natāliju bija mans eksperiments. Tāds pedagoģisks gājiens. Es gribēju viņai palīdzēt, kamēr meitene nostājas uz kājām,” sacīja aktieris.

Krasko gan vēlējies no sievietes bērnus, taču Ševela tam teikusi stingru nē.

Tiek ziņots, ka pēc šķiršanās Krasko plāno atgriezties pie savas bijušās sievas. Tagad viņa aktīvi rūpējas par aktieri un ir gatava viņu pieņemt atpakaļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu