Krapes pagastā, dzēšot paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku, cietuši ugunsdzēsēji (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/RIA NOVOSTI

Vakar paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkā Ogres novada Krapes pagastā, kur dega kūts lielā platībā, cietuši divi ugunsdzēsēji, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola. Izsaukumu uz notikuma vietu dienests saņēma vakar plkst.14.43. Tur dega kūts 2400 kvadrātmetru platībā.

Dzēšanas darbos cietuši divi ugunsdzēsēji. Viens no viņiem pēc mediķu apskates varēja turpināt darbu, bet otrs tika nogādāts ārstniecības iestādē.

Paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts plkst.17.43, bet likvidēts - plkst.2.30.

Vakar ugunsgrēkos cietuši vēl trīs cilvēki. Divi cietušie bija ugunsgrēkā Smiltenes pagastā, kur dega pusotra stāva ēkas cokola stāvs, pirmā stāva pārsegums un jumts 113 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD darbinieki ieradās notikuma vietā, no ēkas tika evakuēti astoņi cilvēki. Izsaukums uz šo ugunsgrēku tika saņemts plkst.6.39, bet to izdevās likvidēt plkst.10.34.

Naktī plkst.1.45 izsaukums tika saņemts uz Saulkrastiem, kur 1,5 kvadrātmetru platībā dega vienstāva dzīvojamās mājas kāpņutelpā esošie sadzīves priekšmeti. Šajā ugunsgrēkā cietis viens cilvēks, kurš tika nodots mediķiem. Ugunsgrēku VUGD izdevās likvidēt plkst.2.32.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu