Ašeradens: "Vienotība" pārvarējusi grūtības un atjaunojusies jaunā kvalitātē (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pēc sarežģīta gada partijai "Vienotība" ir izdevies atjaunoties jaunā kvalitātē, šodien politiskā spēka kongresā sacīja tās vadītājs, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens.

Politiķis norādīja, ka ir aizvadīts, iespējams, sarežģītākais gads "Vienotības" vēsturē. Šajā laikā no politiskā spēka tika izslēgti cilvēki, kuru darbība bija nepārprotami postoša un destruktīva, teica Ašeradens.

Reizē no partijas frakcijas aizgājuši deputāti Viktors Valainis un Anrijs Matīss, kuriem Ašeradena vērtējumā bija vēlme ieņemt kādu amatu, nevis cieša saistība ar "Vienotības" vērtībām.

Ašeradens, partiju apvienības "Jaunā Vienotība" priekšsēdētājs Krišjānis Kariņš un Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Hosams Abu Meri kongresā arī slavēja partijas biedru panākumus valdībā un Saeimā, kam ar aplausiem pievienojās sanāksmes delegāti.

Partijas vadītājs piebilda, ka "Vienotība" saglabās savu zīmolu, kā arī atzīmēja Abu Meri ieguldījumu, frakcijai noticot spējai saliedēties.

Kā ziņots, šodien notiek "Vienotība" kongress, kurā paredzēta iepazīstināšana ar partiju apvienības "Jaunā Vienotība" potenciālajiem ministru amata kandidātiem pēc Saeimas vēlēšanām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu