Mūziķe Mela Bī ārstēsies no seksa un alkohola atkarībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Grupas “Spice Girls” dalībniece Mela Bī pavisam drīz Lielbritānijā iestāsies rehabilitācijas centrā, kas specializējies atkarību slimību ārstēšanā, pēc tam, kad ir viņai ir ticis diagnosticēts posttraumatiskā stresa sindroms pēc “neticami grūtiem” sešiem mēnešiem.

Kā medijiem paskaidroja mūziķe, pavisam nesen viņa noslēdza ilgu un konfliktu pilnu šķiršanās procesu no Stīvena Belafontes, kas sievieti atstāja “finansiāli sagrautu”, tādēļ šobrīd viņa ciešot no alkohola un seksa atkarībām.

“Es vienmēr esmu bijusi godīga par to, ka dzeru, lai remdētu sāpes, bet tas ir tikai veids, kā cilvēki maskē to, kas patiešam notiek mums iekšā. Dažreiz ir pārāk grūti tikt galā ar visām emocijām, kas notiek iekšā. Bet problēma nekad nav bijusi tikai sekss vai alkohols – problēma ir tā, kas slēpjas zem šī,” norādīja Mela Bī, bilstot, ka viņai nesen tika diagnosticēts posttraumatiskā stresa sindroms.

43 gadus vecā zvaigzne atzina, ka vēlas laboties ne vien viņas, bet arī savu meitu dēļ. “Es mīlu savas trīs meitenes vairāk par manu dzīvību. Es pieņēmu lēmumu tuvāko nedēļu laikā uzsākt pareizu terapijas programmu Lielbritānijā, jo zinu, ka te man palīdzēs visvairāk.”

Intervijā piedalijās arī Melas Bī tuvs draugs, kurš pastāstīja, ka sieviete mēdz dzert jau no desmitiem rītā, lietojot vodku, tekilu, alu un vīnu.

“Melai ir bijis sekss ar trim dažādiem vīriešiem vienā dienā, darot to pat ar šoferi, kas viņu aizved mājās. Mela gadu gaitā ir palikusi arvien trakāka, un es to nevaru vairs izturēt,” atzina mūziķes draugs.

 

And then there where 2 #truefriendshipneverends #brutallyhonest #truth?

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

 

#freeatlast #currentmood #nostopping #dressup #forme #lovetheskinyourein

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

 

#girlpower @heidiklum

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu