Zāmuele par Oļegu Fiļu: "Viņš sāpīgi reaģējis uz mūsu šķiršanos" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

"ABLV Bank" līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa bijusī sieva Santa Bernāla izdevumam "Privātā dzīve" pastāstīja, ka Fiļs ir sāpīgi reaģējis uz abu šķiršanos, tādēļ tagad meklējot arvien jaunus veidus, kā ieriebt viņas bāram.

Kā vēstīts iepriekš, Fiļs vērsies Valsts policijā par bijušās sievas Santas Zāmueles iespējamajiem kriminālpārkāpumiem. Lieta ir saistīta ar viņa uzņēmuma aizdevumiem Zāmueles kompānijām. Santa pirms mēneša ASV mija laulības gredzenus ar vīna festivālu rīkotāju, zīmola "Coastal Luxury Management" vadītāju un līdzdibinātāju Deividu Alanu Bernālu, bet Latvijā pa to laiku pēc viņas bijušā vīra Fila iesnieguma sākts kriminālprocess.

"Kā visi ir pamanījuši, mans bijušais vīrs diemžēl visai sāpīgi un neadekvāti reaģējis uz mūsu šķiršanos. Uzvedas ļoti agresīvi un izmanto apšaubāmas un necienīgas metodes, lai paustu savu sarūgtinājumu. Neskaitāmas īsziņas un konfrontācijas maniem vecākiem, bāra un veikala darbiniekiem ir radījušas nepatīkamu emocionālo fonu. Taču ceram, ka Fila kunga stāvoklis ar laiku nostabilizēsies un viņa centieni meklēt aizvien jaunus veidus, kā ieriebt man, manai ģimenei, bāram un vīna biznesam, izbeigsies," komentēja Santa.

Bernāla atklāja, ka bijušo laulāto nesaskaņas ietekmējušas arī labu darbinieku atrašanu, jo nopietni ietekmēta zīmola reputācija. 

Sieviete gan norādīja, ka nekādas pretlikumības darbības nav veikusi. "Patlaban gan bāra, gan veikala biznesa attīstība rit saskaņā ar iepriekš paredzētajiem plāniem. Visas saistības tiek pildītas saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem, un mēs ar optimismu raugāmies nākotnē.

"Magnum" bāru visi joprojām var un ir laipni aicināti apmeklēt un baudīt vienu no labākajām vīna kartēm pasaulē. Tas pats attiecas arī uz veikalu "Signature Wines"."

Oļegs un Santa sāka tikties 2015. gada pavasarī, kad viņa vēl bija izdevuma «Cosmopolitan» galvenā redaktore. Pāris apprecējās 2016. gada 1. oktobrī.

Fiļam no iepriekšējām attiecībām ir četras atvases, savukārt Santai ir divas meitas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu