Kučinskis: Lemberga ietekme ir mazinājusies (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) sadarbības partijas "Latvijai un Ventspilij" vadītāja, Ventspils mēra Aivara Lemberga ietekme ir mazinājusies, intervijā žurnālam "Ir" paudis Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Vaicāts, kā premjers kopumā vērtē Lemberga ietekmi partijā un valdībā patlaban, Kučinskis atbildējis, ka jau pašā sākumā ar Lemberga norunāts, ka valdība strādā un pieņem lēmumus. Savukārt pirmdienas, kad notiek ZZS valdes sēdes, ir tas formāts, kurā katrs partneris var izteikt gan kritiku, gan diskutēt.

"Neatradīsit meža formātus, kādi ir bijuši. [Pirmdienas] ir tas laiks, un viņš jau mani ļoti bieži kritizē. Reizēm arī ir labi padomi, bet pārsvarā nav. Tad kāda ietekme..." izteicies Kučinskis.

Pārvaicāts, vai uzskata, ka Lemberga ietekme ir augusi vai samazinājusies, Kučinskis atbildējis: "Vadīt valdību un nebūt tam, kas pieņem lēmumus, - tāds modelis man nav pieņemams. Respektīvi, lēmumus pieņem valdība."

Vēlreiz lūgt konkretizēt, kā mainījusies Lemberga ietekme, premjers norādījis, ka tā ir mazinājusies.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu