Iespaidi par IKEA veikala atklāšanu - sociālo tīklu "eksperti" iesmej (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Rīgā tiek atklāts Zviedrijas mēbeļu mazumtirgotāja IKEA veikals, kas ir pirmais Latvijā. Veikala atklāšanā bija pulcējušies vairāki simti cilvēku, kas pirms atklāšanas veidoja rindu un veikala durvju vēršanu sagaidīja ar aplausiem. 

Tikmēr Twitter lietotāji nesnauž dīvānos, bet gan sparīgi izsaka savu viedokli, kas ietver vieglu ironiju līdz pat sarkasmam. 

Daudzi veikala atklāšanā bija ieradušies nogaršot īpašās gaļas bumbiņas, ko piedāvā IKEA ēdināšanas zona. 

Ņemot vērā Latvijas iedzīvotāju pirktspēju, ir ļaudis, kas pielīdzina jaunatklāto veikalu Laikmetīgās mākslas muzejam, kur varēs pastaigāties un skatīties uz mēbeļu dizaina paraugiem. 

Daži veikala ienākšanu vērtē no mazumtirdzniecības aspekta, norādot, ka turpmākajos gados, visticamāk, mazumtirdzniecības datos būs vērojams IKEA efekts. 

Savukārt LIAA direktors Andris Ozols pauž viedokli, ka IKEA atvēršana liecina, ka Latvija joprojām ir pievilcīga investoriem  

Tāpat ļaudis izsaka bažas par to uzņēmēju likteni, kas līdz šim nodarbojās ar IKEA mēbeļu ievešanu Latvijā - kā tas ietekmēs viņu biznesu?

Skatoties uz ažiotāžu, ko radījusi veikala atklāšana, daži asprāši iesaka šo dienu Latvijā ieviest kā svētku dienu un oficiālu brīvdienu. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu