Sevastova uzvar arī "US Open" dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: AP/LETA

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Anastasija Sevastova ceturtdien guva uzvaru sezonas noslēdzošā "Grand Slam" turnīra - ASV atklātā čempionāta - dubultspēļu pirmajā kārtā.

Sevastova duetā ar Krievijas sportisti Anastasiju Pavļučenkovu pirmās kārtas cīņā ar 6-3, 7-5 uzvarēja ar piekto numuru izliktās Andreju Klepaču no Slovēnijas un Mariju Hosē Martinu-Sančesu no Spānijas.

Pirmajā setā Latvijas un Krievijas duetam tikai beigās izdevās iegūt izšķirošo breiku un veiksmīgi izservēt pirmo setu, tajā uzvarot ar 6-3. Līdzīgā cīņā aizritēja arī otrais sets, tomēr Sevastova/Pavļučenkova no 4-5 deficīta uzvarēja trīs geimos pēc kārtas, triumfējot arī visā cīņā.

Par otrās kārtas sasniegšanu Sevastova nopelnījusi jau 130 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Sevastova dubultspēļu rangā ieņem 101.vietu, turklāt šomēnes viņa sasniedza pusfinālu prestižajā Sinsinati turnīrā.

Vēlāk ceturtdien vienspēļu otro kārtu aizvadīs Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko, kura tiksies ar mājinieci Teilori Taunsendu.

Savukārt ap pusnakti Ostapenko duetā ari Krievijas tenisisti Natelu Dzalamidzi pirmajā kārtā tiksies ar rumānietēm Irinu Begu un Moniku Nikulesku, kurām turnīrā ticis 15.numurs.

ASV atklātais čempionāts ir sezonas noslēdzošais "Grand Slam" turnīrs, tam risinoties līdz 9.septembrim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu