Ostapenko: Otrajā un trešajā setā spēlēju ar lielāku pārliecību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/LETA

Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko ceturtdien ASV atklātā čempionāta otrās kārtas mačā pret mājinieci Teilori Taunsendu otrajā un trešajā setā spēlējusi ar lielāku pārliecību nekā pirmajā, pēc panākuma sacīja tenisiste.

Pasaules desmitā rakete Ostapenko ceturtdien sezonas noslēdzošā "Grand Slam" turnīra otrās kārtas mačā ar 4-6, 6-3, 6-4 pieveica Taunsendu, kura WTA rangā atrodama 73.vietā. Latvijas tenisistei šis ASV atklātajā čempionātā ir atkārtots labākais sasniegums.

"Domāju, pirmajā setā man bija problēmas atrast savu spēli. Savukārt otrajā un trešajā setā spēlēju ar lielāku pārliecību. Patiesībā, sāku spēlēt agresīvāk. Tas man palīdzēja uzvarēt," turnīra rīkotāji citē Ostapenko teikto.

Latvijas tenisiste šajā cīņā saskārās ar nopietnām grūtībām, mazāk titulēto amerikānieti pieveicot divās stundās un 18 minūtēs. Arī pirmajā kārtā viņai bija problēmas, panākumu gūstot vien trīs setu cīņā.

"Gaidīju, ka Taunsenda šādi spēlēs - viņa kortā kustējās ļoti labi. Viņa tika teju pie visām bumbām. Līdz ar to man bija jācīnās, jāizpilda traki sitieni," uzsvēra Ostapenko.

Nākamajā kārtā Ostapenko tiksies ar titulēto krievieti Mariju Šarapovu, kura savā otrās kārtas mačā pieveica rumānieti Soranu Kirstju.

"Sorana pasaules tūrē ir mana labākā draudzene, esmu pret viņu jau spēlējusi - viņa ir ļoti laba tenisiste. Savukārt ar Šarapovu mēs aizvadījām savstarpēju maču šogad Romā. Tā bija ļoti ilga spēle. Es zinu, kā Marija spēlē," norādīja Ostapenko.

Romas WTA "Premier" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā Šarapova uz māla seguma laukuma pavasarī uzvarēja ar ar 6-7 (6:8), 6-4, 7-5.

ASV atklātā čempionāta trešo kārtu sasniegusi arī Latvijas dāmu tenisa otrā rakete Anastasija Sevastova, kura piektdien tiksies ar citu Krievijas tenisisti Jekaterinu Makarovu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu