Briti sarīkos suniskas kāzas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu mīlas pāris (runa nav par princi Čārlzu un Kamillu Pārkeri–Boulzu, bet pilnīgi par citu pāri) ir nolēmis sarīkot neparastas kāzas. No lielākās daļas ceremoniju tās atšķirsies ar to, ka līgavas liecinieces lomā būs suns. Tā uzstāja Soņa Vailda, topošā sieva. Viņa apgalvo, ka sunīte Lūsija ir viņas labākā draudzene, tāpēc viņa negrib redzēt kā līgavas māsu nevienu citu. Mācītājs, uzzinājis par Soņas plāniem, sākumā bija šokēts, bet tad samierinājās ar “sunisko” ideju un piekrita vadīt kāzu ceremoniju. “Ja jūs būtu redzējuši viņa sejas izteiksmi! Viņš pateica, ka neko tamlīdzīgu 26 gadu laikā nav pat dzirdējis,” saka līgava.

Kā uzņēma līgavas lēmumu līgavainis, nav zināms. Nez kāpēc liekas, ka viņš neiebilda: līgavas untumi ir svēta lieta. Diemžēl netiek ziņots, kas būs liecinieks no līgavaiņa puses – būtu amizanti, ja tas būtu kaķis. Kāzas tad pārvērstos par īstu šovu: skriešana ar šķēršļu joslu un kaujas bez noteikumiem vienlaicīgi. Starp citu, Vaildas jaunkundze ir jau uzšuvusi savai mīlulei svētku tērpu. Novēlēsim laimi jaunajam pārim un atzīsim, ka viņu kāzas nebūt nav visneparastākās. Pērnā gada beigās Taizemē precējās dzīvnieku aizstāvības biedrības aktīvisti – Sems Leiks un Izraēlija Norka Rasina. Viņi bija iepazinušies Phuketā, kur atradās, darbojoties pērtiķu glābšanas programmā. Ceremonijas laikā iemīlējušies bija nokopējuši gibonu kāzu rituālu: Leiks izsauca savu līgavu ar saucienu, kas imitēja pērtiķa kāzu aicinājumu, uz to Izraēlija atbildēja ar kliedzienu, kas pērtiķu valodā izsaka sajūsmu un piekrišanu, un noslīdēja no koka tieši mīļotā apkampienos. Un tikai pēc tam līgava un līgavainis apmainījās gredzeniem un reģistrēja laulību, kā tas pieņemts pie cilvēkiem. Noskūpstījis jauno sievu, Leiks paziņoja: “Ja gibons ir izvēlējies sev draudzeni, citas mātītes viņam neeksistē.” Kāzās bez parastajiem viesiem piedalījās arī gibonu ģimene – kā dāvanu jaunlaulātajiem ierēdņi no dabas aizsardzības dienesta atlaida šos pērtiķus brīvībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu