Saulkrastos par 100 000 eiro pārbūvēta sabiedriskā tualete pie Baltās kāpas (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Cilvēki Vidzemes pludmalē.
Cilvēki Vidzemes pludmalē. Foto: Rinalds Ekmanis/LETA

Saulkrastos par 100 574 eiro pārbūvēta sabiedriskā tualete pie Baltās kāpas, liecina paziņojums pašvaldības mājaslapā.

Tualetes pārbūve veikta, piesaistot Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda finansējumu projektā "Labierīcību infrastruktūras izveide Baltās kāpas teritorijā". Kā norādīts pašvaldības mājaslapā, projekta mērķis ir "izveidot mūsdienīgas labierīcības Baltās kāpas teritorijā, nodrošinot apmeklētājiem kvalitatīvu un pilnvērtīgu dabas un kultūrvēstures mantojuma objekta apskati, tādējādi turpinot uzlabot tūrisma pakalpojumu kvalitāti pie iecienītā tūrisma objekta - Baltās kāpas".

No tualetes pārbūves kopējām izmaksām nedaudz mazāk par pusi jeb 49 500 eiro finansējis Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonds, bet atlikušos 51 074 eiro - Saulkrastu novada pašvaldība.

Sabiedriskā tualete darbu sākusi 1.septembrī, tās apmeklējums ir bezmaksas. Līdz oktobra vidum tualetes darba laiks būs no plkst.10 līdz 20, bet par darba laiku ziemas periodā informācija sekošot vēlāk.

Tualetes pārbūvi veica SIA "BK Māja", kas saskaņā ar aģentūras LETA arhīvu arī iepriekš izpildījusi publiskus būvniecības pasūtījumus, piemēram, remontējusi Ogres mūzikas skolu, Jelgavas kultūras nama jumtu, Lielvārdes pamatskolas aktu zāli un citus objektus.

Kā liecina "Firmas.lv" dati, 2010.gadā Rīgā reģistrētais celtniecības un remonta darbu uzņēmums ar pamatkapitālu 2845 eiro pilnībā pieder Ilonai Baumanai, kura tajā ir arī valdes priekšsēdētāja. Pērn "BK Māja" strādājusi ar 348 677 eiro apgrozījumu un 9514 eiro peļņu, bet gadu iepriekš uzņēmums apgrozījis 1,03 miljonus un nopelnījis 84 692 eiro.

Saskaņā ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja mājaslapā pieejamajiem Partiju finanšu datubāzes datiem, Baumane pērn ziedojusi 20 eiro Jaunajai konservatīvajai partijai.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu