Stacionārie fotoradari uzstādīti arī Ādažos, Vangažos un Vecumniekos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Fotoradars Ādažos
Fotoradars Ādažos Foto: CSDD

Uz Latvijas ceļiem darbu uzsākuši vairāki jauni stacionārie fotoradari, kuri atrodas Ādažos, abos ceļa virzienos Vangažos, kā arī Vecumniekos, aģentūru LETA informēja Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Sabiedrisko attiecību daļā.

Pēc CSDD sniegtās informācijas, līdz ar jauno stacionāro fotoradaru uzstādīšanu uz Latvijas ceļiem kopumā darbojas 90 stacionārie fotoradari. Tuvākajā laikā radari tiks uzstādīti arī Taurenē un Sapās.

CSDD Sabiedrisko attiecību daļā norāda, ka arī šoreiz pirms visām radaru atrašanās vietām ir izvietotas informatīvas ceļa zīmes, kas informē autovadītājus par atļauto braukšanas ātrumu un uzstādīto fotoradaru. Radaru mērķis šajās vietās ir samazināt ātruma pārkāpēju, kā arī ceļu satiksmes negadījumu skaitu.

Jau ziņots, ka atbilstoši valdības apstiprinātajam stacionāro fotoradaru uzstādīšanas plānam līdz šā gada beigām uz Latvijas ceļiem kopumā jābūt uzstādītām 100 ātruma mērierīcēm, kas būtiski paplašinātu atļautā braukšanas ātruma pārkāpēju kontroli.

Fotoradaru uzstādīšanas vietas izvēlētas un saskaņotas, sadarbojoties CSDD, Valsts policijai, VAS "Latvijas valsts ceļi" un pašvaldībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu