Piedevusi krāpšanu? Ani Loraka pozē kopā ar vīru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ani Loraka ar savu vīru Muratu Nalkakioglu septembrī kopīgi devās uz abu kopīgās meitas Sofijas skolu, kurā viņa uzsāka gaitas 1. klasē, neskatoties uz nesaskaņām ģimenē.

“Pirmā skolas diena. Paldies dievam, ka varu savā dzīvē piedzīvot šo dienu. Lai svētīta mana ģimene,” pie fotogrāfijas, kurā trijotne smaida kamerā, rakstīja Murats.

Fotogrāfijā Loraka izskatās smaidīga un laimīga, faniem lēšot, ka viņa ir piedevusi vīra krāpšanu. Jāatzīmē, ka viņa pati gan publicēja tikai fotogrāfijas, kurās pozē kopā ar meitu.

Kā vēstīts, vasarā tika publicēts paparaci uzņemts video, kurā Lorakas vīrs klubā pavada laiku, skūpstās un glāsta ukraiņu modeli vārdā Jana Belajeva. Kamēr Lorakas vīrs izklaidējās citas sievietes sabiedrībā, mūziķe uzstājās latviešu auditorijai Jūrmalā, aizvadot aktīvu koncertu sezonu. Līdz šim mūziķe krāpšanas skandālu nav publiski komentējusi.

 

А ещё у нас выпали два молочных зуба. ?

A post shared by Ани Лорак (@anilorak) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu