"Normāla situācija vai pedofila sapnis?" Sociālo tīklu lietotājus satrauc bērnu podiņš vīriešu tualetē (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interesanta diskusija šodien izvērsusies sociālajā tīklā Twitter, kura lietotāji apsriež faktu, ka jaunatklātā IKEA veikalā vīriešu tualetēs pieejami arī bērnu podiņi. Sociālo tīklu lietotāji īpaši asi uztvēruši politoloģes Ilzes Ostrovskas bažas par šo faktu. 

"Bērnu podiņš un izlietne vīriešu tualetē darītu mani uzmanīgu - kas tiek popularizēts?" raksta Ostrovska. 

Uz ko Twitter lietotāji sūta sveicienus no aizgājušā gadsimta. Daži priecājas, ka tēva loma beidzot tiek pielīdzināta mātes lomai, vienlaikus tomēr izsakot bažas par seksuālo vardarbību ģimenēs.  

​​​​​​​Sociālo tīklu lietotāji arī iesaka pievērst uzmanību tam, kas notiek skolās, kur šādi "gadījumi ir biežāki, nekā šķiet". 

Iespējams, Labklājības ministrijai vajadzētu celt trauksmi. "Bet tas nemaina faktu, ka veselīgā un normālā ģimenē tēvs ir neatņemams un vislabāk spēs saprast puiku, it īpaši jautājumos, kas ir par dzimumu. Tāpat kā māte meitu vislabāk sapratīs," uzsver kāds sociālā tīkla lietotājs. 

Kā ziņots, IKEA veikals Rīgas pievārtē apmeklētājiem durvis vēra 30. augustā, pulcējot tik daudz interesentu, ka tiem nācās pie veikala gaidīt rindā. 

Jaunā veikala platība ir 34 500 kvadrātmetru, bet teritorija kopumā aizņem desmit hektārus. Veikalā darbojas arī IKEA restorāns ar 450 sēdvietām, kā arī bistro un Zviedrijas pārtikas preču veikals.

Kopējie līdzšinējie ieguldījumi IKEA veikala izveidē Latvijā ir vairāk nekā 50 miljoni eiro.

IKEA franšīzes ņēmējs Latvijā ir SIA "Paul Mason Properties", kura īpašniekam pieder arī IKEA veikals Lietuvā un Islandē.

Kompānija IKEA izveidota 1943. gadā. Pašlaik 50 pasaules valstīs darbojas 410 IKEA veikalu.

Vairāk par IKEA veikala atvēršanu Rīgā lasi šeit

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu