Ilze Ķuzule-Skrastiņa par vīru Artūru: “Viņš ir “krutāks” par visiem pārējiem!”

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa jau 10 gadus ir precējusies ar aktieri un TV šovu vadītāju Artūru Skrastiņu, pārim audzinot dvīņus. Intervijā žurnālam “Ieva” aktrise pastāstīja, kāda ir viņas ģimenes ikdiena un kādēļ viņa tik ļoti mīl savu vīru.

Kā atklāj aktrise, Artūram ir ļoti ciešas attiecības ar abiem bērniem – meitu vīrietis lutinot un visu viņai atļaujot, savukārt ar dēlu abiem ir “sava sporta pasaule”.

Ķuzule-Skrastiņa atklāj, ka pat pēc vairākiem laulībā pavadītiem gadiem, viņa savu vīru ļoti ciena. “Tā nav tāda vēsa, bet dziļa un sirsnīga cieņa. Jebkuru citu - lai cik kolosālu - vīrieti man atliek salīdzināt ar Artūru, un Artūrs vienmēr uzvar. Visos punktos. Viņš atbilst manām vērtībām. Kāds vīrietis man šķiet interesants vai pievilcīgs, bet pēkšņi viņš pasaka vai izdara kaut ko tādu, par ko man liekas: ak Dievs, mans Artūrs tā nekad nedarītu.”

“Viņš nekad tā nenolaistos vai šitik stulbu teikumu principā nekad nevarētu pateikt. Viņš nekad nevarētu kaut kam pievērsties tik rupji! Artūrs pārspēj tos pārējos. Tādas ir mūsu attiecības. Es saprotu, ka mans vīrs vienkārši ir krutāks par visiem pārējiem!”

Tā kā vīrs ir 11 gadus vecāks par aktrisi, viņš ir bijis arī Ķuzules-Skrastiņas skolotājs. "Gan cilvēciski, gan profesionāli man ir liela laime, ka esmu satikusi tieši šo cilvēku. Kad Artūrs nāk uz manām izrādēm, viņš vienmēr ar mani par manu darbu runā ļoti godīgi. No Artūra esmu ļoti daudz mācījusies profesionālā ziņā."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu