Vai “Troņu spēles” zvaigzne ir stāvoklī no slavena popmūziķa?

Paparaci nagos
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavisam nesen paparaci iemūžināja seriāla “Troņu spēles” (“Game of Thrones”) aktrisi Sofiju Tērneri ar viņas līgavaini Džo Džonasu apmeklējam tenisa maču. Fotogrāfijas pārsteigušas lielu daļu aktrises fanu – izskatās, ka viņa ir stāvoklī.

Uz tenisa maču aktrise bija izvēlējusies brīva piegriezuma tērpu, taču pāris kadros bija labi apskatāms viņas vēders. Kā izrādās, Tērnere bija izlēmusi pajokot un pakaitināt tautu, jo zem apģērba bija ievietojusi spilvenu, kuru spēles laikā arī parādīja skatītājiem.

Šobrīd aktrise ir saderinājusies un pavisam drīz gaida kāzas ar mūziķi Džo Džonasu, kurš kļuva slavens ar savu dalību puišu grupā “Jonas Brothers”, iepriekš filmējoties seriālos. 

Fani gan pieļauj, ka šāds aktrises gājiens ir norāde par to, ka pavisam drīz viņa varētu palikt stāvoklī, jo "Troņu spēles" filmēšana ir beigusies. 

 

? #USOpen

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu