Jaunākā mode no Kendalas Dženeres – injekcijas krūtsgalu palielināšanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Ja Kardašjanu klana jaunākā māsiņa ir atbildīga par lūpu palielināšanas modi, tad viņas māsa, modele Kendala Dženere ir sākusi iedvesmot cilvēkus veikt botoksa injekcijas, lai palielinātu krūtsgalus.

Visā pasaulē sieviešu vidū arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc krūtsgalu palielināšanas operācijām, cenšoties sekot modei, ko ir radījusi Kendala Dženere, vēsta vairāki ārzemju mediji.

Kendala Dženere vienmēr ir bijusi pazīstama ar savu drosmīgo stilu – modele bieži dodas sabiedrībā bez krūštura, cauri apģērbam spiežoties viņas krūtsgaliem. Atklātajā izskatā Dženere ir pat pozējusi vairākiem žurnāliem, lepojoties, ka nenēsā krūšturi.

 

??

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Viens no ASV pazīstamākajiem plastikas ķirurgiem Serdžio Alvarezs atklāja, ka pēdējo sešu mēneša laikā ir ievērojams pieprasījums pēc šāda veida operācijām, sievietēm norādot, ka viņu krūtsgali "nav tik stingri kā Kendalai Dženerei".

“Operācijas laikā mēs nomērdējam areolu un injicējam filleri. Procedūra diži neatšķiras no tās, kāda tiek veikta, palielinot lūpas vai izlīdzinot grumbas,” atklāja ķirurgs.

Alvarezs pastāstīja, ka pēdējo mēnešu laikā ir veicis simtiem krūtsgalu palielināšanas procedūras pacientēm, kuru vidējais vecums ir 25 gadi. Vidējās izmaksas šādai procedūrai ir 1000 ASV dolāri.

Sievietes ar savu pieredzi par krūtsgalu palielināšanu ir sākušas dalīties arī sociālajos tīklos. Kāda sieviete stāstīja, ka to veikusi, jo “mīl Kendalu Dženeri, kurai vienmēr var redzēt krūtsgalus un to izcilo pareizību”, savukārt cita sieviete norādīja, ka krūtsgalu izrādīšana ir kaut kas “seksīgs un sievišķīgs”.

 

German Vogue October issue shot by my loves @luigiandiango @voguegermany

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

oops

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu