Aktieris Ivans Krasko izšķīries no jauniņās sievas seksa trūkuma dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Krievijas 87 gadus vecais aktieris Ivans Krasko nesen oficiāli paziņoja, ka vēlas šķirties no savas 27 gadus vecās sievas Natālijas Ševelas. TV šovā “Пусть говорят” vīrietis paziņoja, ka izšķīries no studentes, jo viņa badījusies no grūtniecības. Kā viņš atzīmēja, sieva tik paniski baidījās palikt stāvoklī, ka pat atteicās no seksa.

Krasko apliecināja, ka viņam ar jauniņo bijušo sievu nekad nav bijis sekss. “Es pret Natāliju pazaudēju jebkādu interesi. Mums nekad nav bijis sekss, jo viņas bažas par grūtniecību tika liktas augstāk par visu.”

Mākslinieks paziņoja, ka joprojām ir spējīgs nodarboties ar seksu un radīt pēcnācējus, jo ir pat speciāli izgājis klīnikā testu, kas apstiprina vīrieša auglību. Ševeļa vienmēr baidījās, ka viņai grūtniecības gadījumā būtu vienai jāaudzina bērni.

“Es negribu mainīt bērnu autiņus trīs reizes dienā. Nevēlos kļūt par māti-vientuļnieci. Bērni ir atbildība, bet mums pat nav sava stūrīša,” iepriekš atzina sieviete.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu