Kā vasaru pavadījis Lauris Reiniks? (1)

Beāte Leigute
, Izklaides sadaļas redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Dziedātājs un aktieris Lauris Reiniks portālam Apollo.lv pastāstīja, ka šā gada vasara viņam bijusi pilna ar darbiem – atpūta pie jūras nemaz nav piedzīvota.

Pavasara beigās, atgriežoties no ASV, Reiniks meties iekšā darbos. “No pirmās dienas, kad atgriezos no Amerikas, atsākās filmēšana “Jaungada taksometram”, kas tiks izdota gada beigās, tad notika visādi pilsētas svētki un Zvejnieksvētki, kuros uzstājos, bija arī vienkārši koncerti un korporatīvie pasākumi. Lietuvā šovasar aizvadīju 7 vai 8 koncertus, savukārt Igaunijā divus.”

“Es tā riktīgi rukāju!”

Kā stāsta mākslinieks, 31. augustā noslēdzās “darbu maratons”, kas sācies jau jūnijā.

“Visās karstajās dienās, ko cilvēki Latvijā izbaudīja, es strādāju un biju paviljonos vai slēgtās telpās, nevis pludmalē, savukārt tad, kad bija auksts, man kā reiz bija brīvas tās pāris dienas," stāsta mūziķis.

Karstumu Reinikam nav izdevies izbaudīt, arī esot ASV. “Tos divus mēnešus, kuros biju prom, arī nepaveicās ar laikapstākļiem. Tik auksts pavasaris kā šogad Dienvidkalifornijā sen nebija bijis. Tā ka man šogad “veicās”.”

Pavadot laiku ASV, Reiniks sakomponējis filmai “Jaungada nakts” tituldziesmu un apmeklējis nodarbības pie aktiermeistarības pasniedzējiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu