Evija Skulte atklāj, kāds ir viņas skaistuma noslēpums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aktrise Evija Skulte vienmēr ir pārsteigusi ar izcilu stila izjūtu, slaidu augumu un pozitīvismu. Apmeklējot TV3 20 gadu jubilejas svinības Dzintaros, aktrise izskatījās labāk kā jebkad - apģērbusi koši rozā kleitu un iedegusi brūna.

Vaicāta, kāds ir viņas skaistuma noslēpums, aktrise smējās, meta ar roku un atklāja: “Mīlēt dzīvi, mīlēt to, kas ir apkārt un mīlēt sevi!”

Arī iedegumu sieviete ir ieguvusi tepat Latvijā, nemaz nebraucot tālos ceļojumos. “Mums bija tik brīnišķīga vasara! Tepat, neaizbraucot no Latvijas, jebkurš varēja noķert brīnišķīgu iedegumu. Nosauļojos pie jūras.”

Foto: Kā “Viņas melo labāk” varone Marta pošas kāzām

Vasaru aktrise pavadījusi filmējot turpinājumu esošajai sezonai seriālam “Viņas melo labāk”, savukārt jaunās sezonas filmēšana tiks sākta oktobrī.

“Martai ir gaidāmas krasas atšķirības, jātiek galā ar daudziem sarežģījumiem,” par gaidāmajiem notikumiem Apollo.lv pačukstēja aktrise.

Foto: Evija Skulte ar mīļoto vīrieti Aimuru
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu