Notikumu virpulī: Krasko vēlme pēc seksa, Mināžas kailā krūts un "Lauku sētas" jaunie dalībnieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī nedēļa pašmāju un ārvalstu slavenību dzīvē bijusi spraigu notikumu pilna. Uzzini, par ko šonedēļ sabiedrība interesējās visvairāk!

Josifa Kobzona bēres

Maskavā 2. septembrī notika atvadu ceremonija Krievijas estrādes māksliniekam Josifam Kobzonam, kurš 30. augustā devās mūžībā 80 gadu vecumā.

Teikt ardievas Kobzonam ieradās gandrīz visi Krievijā pazīstamie mākslinieki un politiķi. Starp bēru viesiem bija arī Krievijas prezidents Vladimirs Putins, premjerministrs Dmitrijs Medevedevs, kultūras ministrs Vladimirs Medinskis, daiļslidošanas trenere Tatjana Tarasova, humorists Maksims Galkins, dziedātāji Alla Pugačova, Valērija, Kristīna Orbakaite, Filips Kirkorovs, Oļegs Gazmanovs, Boriss Moisejevs un daudzi citi.

Pilnu ziņu lasi šeit.

"Ekstrasensu cīņu" zvaigzne pirms plastiskajām operācijām

Šova "Ekstrasensu cīņas" 16. sezonas fināliste Nikola Kuzņecova publiskoja retas fotogrāfijas pirms daudzajām operācijām, kuras sievietei veiktas – attēlos Kuzņecova redzama vēl bez rētas uz kakla, kā arī ar “veco degunu” pirms rinoplastikas.

Sieviete nekad nav slēpusi, ka veikusi vairākas plastiskās operācijas viņas sejai, samazinot degunu.

Pilnu ziņu lasi šeit.

Ivana Krasko šķiršanās no jauniņās sievas seksa trūkuma dēļ

Ivans Krasko
Ivans Krasko Foto: ITAR-TASS/SCANPIX

Krievijas 87 gadus vecais aktieris Ivans Krasko nesen oficiāli paziņoja, ka vēlas šķirties no savas 27 gadus vecās sievas Natālijas Ševelas. TV šovā “Пусть говорят” vīrietis paziņoja, ka izšķīries no studentes, jo viņa badījusies no grūtniecības. Kā viņš atzīmēja, sieva tik paniski baidījās palikt stāvoklī, ka pat atteicās no seksa.

Krasko apliecināja, ka viņam ar jauniņo bijušo sievu nekad nav bijis sekss. “Es pret Natāliju pazaudēju jebkādu interesi. Mums nekad nav bijis sekss, jo viņas bažas par grūtniecību tika liktas augstāk par visu.”

Pilnu ziņu lasi šeit.

Nikijas Mināžas misēklis ar dziļo dekoltē

Amerikāņu repere Nikija Mināža arī uz skatuves izvēlas visai provokatīvus tērpus. Šoreiz dziedātājas kleita nav spējusi saturēt viņas brangās krūtis. 

Kādā sociālajos tīklos ievietotā video redzams, ka dziedātāju pamatīgi pievīlis viņas izvēlētais apģērbs - visā krāšņumā pavērusies Mināžas kreisā krūts.

Pilnu ziņu lasi šeit.

Šova "Lauku sēta" jaunās sezonas dalībnieki

LNT šova “Lauku sēta” piektā sezona ir gandrīz klāt, un pienācis laiks iepazīties ar desmit dalībniekiem, kuri “Jaunozolu” saimniecībā Māriņkalnā Alūksnes pusē cīnīsies ar sevi un dažādiem izaicinājumiem.

Cīņu sāk piecas meitenes un pieci puiši, un līdz pat finālspēlēm dalībnieki sacentīsies divās komandās, lai pierādītu, ka ir stiprāki, labāki un čaklāki par pretējo dzimumu, un kāds no viņiem iegūs “Lauku sētas 2018” čempiona titulu!

Pilnu ziņu lasi šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu