TV ekrānos atgriežas iemīļotais šovs "Es mīlu Tevi, Latvija!"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas simtgades noskaņās pie TV3 skatītājiem atgriežas arī skatītāju iemīļotā TV spēle “Es mīlu Tevi, Latvija”. Šova 4. sezonu vadīs Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš, savukārt komandas pretī uzvarām vedīs šarmantā Jana Duļevska un atraktīvais Valters Krauze.

Jaunā sezona solās būt aizraujoša, joku un patiesu emociju piepildīta. Šovs aicinās sabiedrībā pazīstamas personības un skatītājus doties kopīgā piedzīvojumā, kopīgi pārbaudot zināšanas par Latviju un tās cilvēkiem, izdziedot sirsnīgākās un skaistākās simtgades melodijas, plēšot jokus, minot mīklas un ļaujoties citām aktivitātēm.

Ceturtajā sezonā skatītājus sagaida īpašs jaunums – burtu spēle. Spēles laikā komandu dalībniekiem tiks aizklātas acis, pilnībā atņemot spēju redzēt, un ar taustes palīdzību vien komandām būs jāspēj sadarboties, lai izveidotu vārdus.

Pirmajā sezonas raidījumā Janas Duļevskas komandā viesosies mūziķis un "X Faktora" žūrijas loceklis Intars Busulis, aktieris, TV seriāla "UgunsGrēks" zvaigzne un TV šova "Izklausies redzēts” uzvarētājs Kristaps Rasims, kā arī basketbolists Kristaps Janičenoks.

Valtera komandu papildinās skatuves māksliniece Ieva Sutugova, dziedātājs, mūzikas un radio producents Normunds Rutulis un Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu