Santas Zāmueles bijušais vīrs Oļegs Fiļs draudot atņemt dzimtas īpašumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

"ABLV Bank" līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa bijusī sieva Santa Bernāla (iepriekš - Santa Zāmuele) jau iepriekš paziņoja, ka viņas vīrs sāpīgi reaģējis uz abu šķiršanos, tādēļ tagad viņš meklējot arvien jaunus veidus, kā ieriebt sievietei. Bernāla izdevumam "Privātā dzīve" pastāstīja, ka Fiļs apdraud Santas dzimtas īpašumu, kura labiekārtošanā laulības laikā pielicis savu roku. 

Kā atklāj uzņēmēja, lai gan abiem bijušajiem laulātajiem ir bijis laulības līgums par visas mantas šķirtību,  Fiļs "izvirzot visabsurdākās prasības". "Viņa naids un dusmas skar ne tikai mani, bet arī manus darbiniekus, draugus, ģimeni un vecākus. Jā, ir saņemti draudi arī par manas dzimtas īpašumu." 

Kā uzskata Fiļs, bijušas sievas ģimene ir vīrietim parādā, jo viņš laulības laikā ir ieguldījis naudu sievietes dzimtas mājās "Pūkas".

"Mūsu laulības laikā Oļegs Fils daļēji piedalījās darbos un izdevumos, kas tobrīd bija nepieciešami īpašuma atjaunošanā. Viņš to darīja kā ģimenes loceklis, nevis investors. Tāpat arī es piedalījos viņa īpašuma - Nurmuižas pils - sakārtošanas darbos, organizējot vīna dārza atjaunošanu, vedot vīnogulājus no Francijas vēsturiskajiem vīna dārziem un darot daudz citu lietu. Mēs savstarpēji atbalstījām viens otru gan profesionālajā dzīvē, gan tajā, kas saistīts ar mūsu ģimenēm un hobijiem."

Fiļa advokāts izdevumam norādīja, ka savas tiesiskās attiecības viņa klients kārto tiesiskā ceļā, savukārt Santa izvēlējusies sabiedrības iesaistīšanu, sniedzot vienpusēju un neprecīzu informāciju. Kā teic advokāts, tieši sieviete ir tā, kura nespēj atbilstoši atbildēt uz piedāvājumiem attiecību sakārtošanai, tādēļ tika izmantoti tiesiskie līdzekļi.

Oļegs un Santa sāka tikties 2015. gada pavasarī, kad viņa vēl bija izdevuma "Cosmopolitan" galvenā redaktore. Pāris apprecējās 2016. gada 1. oktobrī.

Fiļam no iepriekšējām attiecībām ir četras atvases, savukārt Santai ir divas meitas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu