Markus Riva par sievietēm: nevaru ciest dramatizēšanu, tā ir bezjēdzīga (3)

Liene Skulme
, SIEVIETE
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pressifoto

Ir sākusies vērienīgā muzikālā televīzijas projekta «X Faktors» jaunā sērija, un tās vadītājs Markus Riva neapšaubāmi atkal ir skatītāju un un mediju uzmanības lokā. Šoreiz dziedātājam nācās atbildēt arī uz jautājumiem, kas viņam patīk un nepatīk sievietēs.

Kādas īpašības tu sievietē novērtē un kuras nevari ciest?

"Visvairāk es novērtēju, ka sieviete ir patiesa, vienkārša un necenšas izlikties par kaut ko, kas viņa nav, kas šajā “Instagram” laikmetā ir ļoti grūti," Markus Riva stāsta. "Gan sievietēm, gan vīriešiem šis psiholoģiskais slogs no sociālajiem tīkliem par to, kā ir jāizskatās vai kā ir jāizturas, ir liels. Man patīk sievietē sajust, ka viņa nav pakļāvusies šim spiedienam. 

Ko nevaru izturēt, tās ir dramatiskās izlekšanas, sarežģīšana un izdomāšana no zila gaisa - kad ir šīs drāmu veidošanas no nekā, ko viņa ir izdomājusi savā galvā." 

Vai ir tā, ka vīrieši daudz lasa sieviešu žurnālus un portālus?

Es esmu lasījis, un man bieži ir interesanti saprast to sievietes psiholoģiju, kaut vai iepriekš pieminētajā lietā par dramatismu. Man šķiet, tas ir normāli. Arī kaut kur gaidot pie ārsta rindā, sanāk pāršķirstīt sieviešu žurnālus, saprast, par ko sievietes interesējas un kas viņām aktuāls.

Nav tā, ka es šos žurnālus vai portālus izlasu no sākuma līdz beigām, bet gadās ieskatīties, jo tur mēdz būt tāda informācija, kas vīriešiem būtu jāzina – par to pašu veselību, psiholoģijas lietām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW VIDEO - SVADHISTHANA - link in bio! ? Премьера клипа! Смотрите, лайкайте, комментируйте, любите и наслаждайтесь! ? Director: @pashatre @markusriva Editor: @pashatre Producer: @dkotegovs Muse: @yanichkaa_ DOP: @nikitapopkov Assistant director: @victoriaanickk Production assistant: Arthur Janson 1AC: Denis Sorogin 2AC: Dāvids Smiltiņš Gaffers: Eduards Stefanovičs Bestboy: Kaspars Vilcāns Electrician: Gatis Rēders Stylist: @juliyaverbickaya MUA: @evaxhel Hair: @dianapayton Runners: Edvard Kidulis, Leon Gavrichev, Dmitrij Buksov Special thanks to @roman_nero_ @markusrivamanagement @santa_kola @kariina_kari @simona_soloduha @deniskonovalov @ilze_udre @iamdarrenkane @sorryiamnot @itk_brotherhood and to you ?

A post shared by Markus Riva (@markusriva) on

Mūs atšķir interešu objekti un ārējās lietas. Nelasu par to, kā jāuzklāj kosmētika, bet tāpat saturiski ir daudz lietu, kuras interesanti izlasīt." 

Kas ir tas, ko tu sievietēs nesaproti un par ko brīnies?

Tas, ko jau minēju, kāpēc, nu kāpēc ir jāsarežģī tās situācijas tik daudz! Viss ir daudz vienkāršāk. Sievietes laikam nesaprot to, kāpēc vīrieši tik bieži klusē un negrib paskaidrot vai par to runāt. Ja man citreiz gadās tāda situācija, tad es vienkārši pasaku, ka par to negribu runāt. Nav tā, ka man nav viedokļa par to, bet saprotu: ja sākšu par to runāt – tas aizies vēl lielākā lavīnā, tāpēc tas ir bezjēdzīgi," dziedātājs uzskata.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu