Visai ekstrēmi: cik "ērts" ir brauciens ar velosipēdu pa Barona ielu (16)

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nesen Rīgas vicemērs Andris Ameriks (GKR) velobraucējiem, kurus neapmierina veloinfrastruktūras trūkums Brīvības ielas sākumposmā, ieteica tās vietā izmantot netālo Barona ielu. Twitter lietotāji nesnauž un dodas to realizēt. 

Sociālajā tīklā Twitter publicēts video, kurā daži aktīvisti izmēģina, kāds ir brauciens ar velosipēdu pa Krišjāņa Barona ielu.

"Tā kā Andris Ameriks aicināja velosipēdistus Brīvības ielas vietā izmantot Kr. Barona ielu, tad šodien speciāli uz turieni biju aizbraucis, lai paskatītos, kas tur notiek," raksta Twitter lietotājs. 

Publicētajā video redzams, ka brauciens izvērties visai ekstrēms - bieži vien uz velojoslas pārvietojas vai ir novietotas arī automašīnas, tādējādi traucējot veslosipēdistiem. Tāpat ik pa brīdim velobraucējiem jāuzbrauc uz gājēju ietves, lai apbrauktu šķēršļus, kas sastopami uz veloceliņa. 

"Paldies, tomēr atteikšos no Jūsu piedāvājuma, Amerika kungs," pēc brauciena secina velosipēdists. 

Fotogalerija: Neilgu laiku pēc remonta Barona ielā saskaitīti 1300 bojāti bruģakmeņi  

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu