Prūsis darbosies starptautiskās federācijas sporta komitejā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobsleja izlases galvenais treneris Sandis Prūsis ar iegūto balvu nominācijā ''Labākais Latvijas treneris'' ''Latvijas Gada balvas sportā 2016'' pasniegšanas ceremonijā Kīnoteātrī ''Splendid Palace''.
Bobsleja izlases galvenais treneris Sandis Prūsis ar iegūto balvu nominācijā ''Labākais Latvijas treneris'' ''Latvijas Gada balvas sportā 2016'' pasniegšanas ceremonijā Kīnoteātrī ''Splendid Palace''. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas bobsleja izlases ilggadējais galvenais treneris Sandis Prūsis nākamos četrus gadus darbosies Starptautiskās Bobsleja un skeletona federācijas (IBSF) sporta komitejā, trešdien paziņoja organizācija.

Prūsis no 2018. līdz 2022.gadam būs viens no astoņiem balsstiesīgajiem Bobsleja sporta komitejas locekļiem. Bez viņa šajā komitejā darbosies arī tādi savulaik pazīstami bobslejisti kā kanādietis Pjērs Lidērs un vācieši Kristofs Langens ar Renē Špīsu.

Tikmēr Skeletona sporta komitejā neviens no Latvijas pārstāvjiem nav iekļuvis, taču Skeletona tehniskajā komitejā ir iekļuvos skandalozais Rodžers Lodziņš, bet IBSF Medicīniskajā komitejā ticis Filips Bernadskis.

Visbeidzot, IBSF Para sporta komitejas viens no pārstāvjiem būs Kristaps Kotāns, kurš piedevām būs šīs komitejas vadītājs.

Kopumā deviņām IBSF komitejām tika izvirzīti 105 kandidāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu