"Jauno iPhone gaidu vairāk par Ziemassvētkiem!": prezentācija sociālo tīklu "ekspertu" vērtējumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Apple iPhone
Apple iPhone Foto: Publicitātes foto

Tā diena ir klāt! Trešdien, 12. septembrī, pulksten 20 pēc Latvijas laika notiks "Apple" jaunumu preses pasākums, kurā uzņēmums prezentēs jaunākos viedtālruņus visai pasaulei.

Gaidāms, ka Apple ir sagatavojis trīs dažādus "iPhone" modeļus, tiesa - pagaidām oficiāli šī informācija nav izziņota. Viens būs pilnveidots "iPhone Xs" ar 5,8 collu OLED ekrānu, būs pieejams arī 6,5 collu modelis "iPhone Xs Max". Paralēli šiem viedtālruņiem esot sagatavota arī lētāka versija - "iPhone Xr" ar 6,1 collas LCD ekrānu.

Lai gan oficiāli vēl nav paziņota jaunā "iPhone" cena, interneta vietnēs klīst runas, ka vidējā cena varētu būt ap 600 eiro.

Apple prezentācijā atklāj informāciju par:

  • jaunajiem iPhone modeļiem;
  • jauno un pārveidoto Apple viedpulksteni;
  • pārdošanas datumu un cenas;
  • atjaunotajām AirPod austiņām.

Foto: "Apple" prezentē jaunos «iPhone» modeļus 2017. gadā

Sociālo tīklu lietotāji ar nepacietību sagaida pasākuma tiešraidi, kur visiem būs iespēja ieraudzīt ilgi gaidītos iPhone viedtālruņi.

Lielākā daļa sociālo tīklu lietotāju iesmej, ka pēc telefona atklāšanas visi vecie iPhone modeļi sāks "niķoties".

"Pat operētājsistēmas "Android" lietotāji ar nepacietību gaida šo dienu, jo viņiem ir neliela iespēja ielūkoties, kas viņus, iespējams, sagaidīs pēc 6-12 mēnešiem."

"Es domāju, ka ir diezgan bēdīgi saprast to, ka es vairāk gaidu atklāšanas pasākumu, nekā savu dzimšanas dienu vai Ziemassvētkus."

Nevaru vien sagaidīt to brīdi, kad sapratīšu, ka nevaru atļauties nopirkt jauno telefonu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu