“Ja laiž pa kreisi, jāskatās ar ko!” Pašmāju šova Mārtiņš jau pirmajā randiņā runā par krāpšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas kanāla sievietēm «STV Pirmā!» iepazīšanās šova "Plus mīnus/ ĪSTAIS" piektās sērijas notikumi pārsteigs daudzus TV skatītājus. Jau šovakar iepazīšanos meklēs un uz sešiem dažādiem randiņiem dosies pasākumu  vadītājs un dīdžejs Mārtiņš (30), kā arī sportiskā pavāre Zenta (24). Abi paviesosies gan sporta klubā, kurā Zenta pārbaudīs, cik labā fiziskā formā ar nule kā iepazītais vīrietis, kā arī dosies vizītē pat pie astroloģes, kur Mārtiņš vēlēsies noskaidrot, ko par abu nākotni saka zvaigznes.

Mārtiņš jau pirmajā randiņā pārsteigs Zentu ar jautājumu, vai viņa ir gatava piedot krāpšanu, to pat cenšoties attaisnot.

Puisim atbalstu izteiks arī viņa draugs, kurš norādīs, ka neuzticībā svarīgs faktors ir tas, vai meitene ir skaistāka par esošo mīļoto.

Kādus vēl šokējošus atklājumus sev līdzi nesīs katra no tikšanās reizēm? Vai viņi spēs pieņemt otra netikumus un dienas beigās teiks “jā” vēl vienam randiņam? 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu