“X Faktora” mūziķis Roberts skaidro, vai neatkārtosies pagātne un viņam atliks laiks šovam

Intervija
Beāte Leigute
, Izklaides sadaļas redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

9. septembrī televīzijas ekrānos atgriezās iemīļotā mūzikas šova “X Faktors” otrā sezona, kurā uzstājās daudzi pārsteidzoši un jauni talanti. Viens no tiem bija mūziķis Roberts Memmēns, kurš plašāk ir pazīstams ar savu dalību grupā “Framest”.

Jāatzīmē, ka pirmajā “X Faktora” sezonā Roberts tika līdz tiešraides pārraidēm, izturot krēslu izaicinājumu, taču pēdējā mirklī atteicās no dalības šovā. “Iemesls bija diezgan nepatīkams, jo iepriekš nebija paredzams. Tiku krēslos, taču pēc kāda laiciņa paziņoja datumus, kuros bija plānoti pirmie divi tiešraides šovi, un tieši tajos datumos es biju ar vokālo grupu “Framest” Taivānā koncerttūrē. Tas bija vienīgais iemesls, kāpēc nesanāca. Es meklēju variantus, kā sevi aizstāt, bet tādu nebija. Tā tomēr ir akapella grupa, nevari vienkārši paņemt citu basu.”

Vaicāts, vai šāda situācija var atkārtoties šogad, mūziķis to noliedz. “Nē, kategoriski nē. Šogad esmu aizgājis pilnīgi no visa, tai skaitā grupas. Vairs nemācos, nestrādāju, līdz ar to viss pilnīgi brīvs priekš X Faktora.”

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Kā pirmajā raidījumā norādīja žūrija, puisi viņi vērtē kā profesionālu mūziķi. Vai arī pats Roberts jūtas tā, it kā būtu līmeni augstāk par pārējiem?

“Tā ir sanācis, ka es daudz vairāk esmu strādājis ar sevi, bet te piedalās daudzi jauni cilvēki, kuri ir tikai divus gadus dziedājuši, taču viņiem ir milzīgs potenciāls. Vienkārši trūkst pašapziņas, nesaprot vēl to garšu. Man dzīve iedeva iespēju to izbaudīt un pabūt profesionāļu vidū, par ko esmu pateicīgs. Bet es sevi neuzskatu par labāku. Tās vienkārši ir zināšanas.”

Roberts labprāt gribētu, lai atkārtojas pagājušā gada scenārijs ar mentoru sadalījumu vecumu grupām. “Man gribētos atstrādāt savu blēdību un tikt Aijas komandā, bet droši vien šogad neatkārtosies mentori. Man ļoti patīk visi trīs žūrijas locekļi.”

Puisis ne no viena žūrijas locekļa nebaidoties un ļoti respektē katra viedokli, jo uzskata, ka no viņiem visiem trim var kaut ko mācīties.

Fotogalerija: "X Faktora" pirmās sērijas dalībnieki
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu