Dināra Rudāne aizvadījusi smagas dzemdības; meitiņa beidzot nākusi pasaulē (5)

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien, 14. septembrī, pašmāju dziedātāja Dināra Rudāne pēc garām un grūtām dzemdībām ir laidusi pasaulē meitu, vēsta viņas ieraksts sociālajā vietnē "Instagram".

"Miriama-Amira ir ieradusies! Jūtamies labi, esam veseli, tik ļoti noguruši. Lai ieelpotu pirmo gaisu, mēs ilgi un grūti strādājām, bet tas, protams, ir tā vērts! Paldies Jums visiem par to, ko Jūs izdarījāt šīs diennakts laikā. Jūtu patiesu mīlestību un neaprakstāmu spēku no Jūsu puses un no savas! Mīlu!!!"- pie publiskotā foto raksta Dināra. 

Kā izrādās, dzemdības nav noritējušas kā plānots. "Gāja stunda aiz stundas, ceturtā epidurālā injekcija sāka atkāpties, bet mēs joprojām bijām turpat. Izmēģinājām visu, bet lai ko es nedarītu, mazā vienkārši nebīdījās ne milimetru. Pēc 4 stundu smaga darba mēs joprojām bijām turpat. Mani spēki bija absolūti izsīkuši. [...] Sāpes bija neizturamas, laiks pagāja daudz, es vairs nevarēju izdarīt neko, ne mazāko spiedienu."

"Tad ārsti pieņēma lēmumu - ķeizargrieziens. Pa ceļam 30 metrus līdz zālei kontrakcijas laikā es kliedzu kā filmās, sāpes bija tik stipras. Man bija žēl bērna, ārsta, vīra - ka viņi tik ilgi nomocījās un - nekā. [...] Meitiņa izrādījās lielāka, nekā es varēju atļauties laist pasaulē, bet to nevarēja zināt." 

Pēc detalizētā izklāsta mūziķe pateicās Dzemdību nama personālam un viņas vīram par atbalstu, kā arī to, ka viņai piedzimusi tik skaista un vesela meitiņa.

Dināra Rīgas Dzemdību namā ieradās ceturtdien, 13. septembrī.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laiks doties ? #dzemdibunams #biobank #futurehealth #pregnancy #labor #cilmessunas

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on

Šī ir dziedātājas un viņas vīra, basista Edvīna Ozola pirmā kopīgā atvase. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu