“Es palaidu purkšķi savas simpātijas priekšā” - apkaunojoši slavenību stāsti par neizdevušos flirtu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Arī slavenības ir tikai cilvēki – sabiedrībā plaši pazīstami aktieri un mūziķi ir dalījušies ar saviem stāstiem par visapkaunojošākajiem un neērtākajiem flirta mēģinājumiem.

Kad Dženifera Lorensa apmāti flirtēja ar Leriju Deividu draudzenes kāzās

“Oskara” balvas uzvarētāja jau sen nav slēpusi savas simpātijas pret komiķi Leriju Deividu, un beidzot viņai bija iespēja “spert soli” aktrises Eimijas Šūmeres kāzās februārī.

“Es visu nakti flirtēju ar Leriju Deividu, bet tas bija ļoti vienpusēji,” viņa atzina kādā intervijā. “Es esmu apsēsta ar Leriju, bet viņš ar mani ne. Pēc ceremonijas Eimija mani sagrāba aiz rokas un teica: “Ejam augšstāvā un parunājam par dzīvi, mīlestību un manu dzīves nākamo soli.” Tad mēs uzgājām uz jumta, un viņa turpināja runāt, taču es vienkārši pārtraucu viņu, sakot: “Eimij, katru minūti, ko es pavadu šeit, Lerijs varētu būt aizgājis!””

Kad Zendaijas flirta taktika ir vienkārši būt dīvainai

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Real?....it's just not my thing???

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Filmas “The Greatest Showman” zvaigzne publiskoja savu šausmīgo flirta taktiku sociālajā tīklā “Instagram”, daloties ar ziņu, kurā teikts: “Es nezinu, kā flirtēt, tāpēc vienkārši blenzīšu uz tevi, kamēr mani apprecēsi.” Pie ieraksta aktrise piebilda, ka ir pārsteigta, ka nav vienīgā, kas šādi rīkojas.

Kad Keitija Perija domāja, ka ar viņu flirtē Nials Horans

Dziedātāja Keitija Perija vienmēr ir bijusi pārliecināta, ka dziedātājs Nials Horans cenšas ar viņu flirtēt. “Viņš vienmēr cenšas iegūt manu numuru un flirtēt, bet es viņam saku, ka varētu būt viņa auklīte un mamma. Nials ir pārsteidzošs, es mīlu viņu un domāju, ka esam saistīti tikai muzikālā veidā,” kādā intervijā paziņoja Perija.

Horans gan pēc intervijas par šādiem paziņojumiem smējās, uzstājot, ka vienkārši vēlas būt Perijai tuvs draugs. “Viņa vienkārši tagad atrunājas un izplata baumas, jo pati varbūt grib ar mani flirtēt. Es tikai gribu būt draugs. Turklāt viņa runā tā, it kā būtu par 55 gadiem vecāka par mani. Nav jau tik traki!”

Kad Kamilla Kabello palaida smaku sava izredzētā priekšā

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Visi mūsu flirtēšanas murgi piepildījās pasaulslavenajai dziedātājai.

“Kad gāju ceturtajā klasē, savas simpātijas priekšā man gadījās palaist purkšķi. Tas bija šausmīgi,” stāstīja mūziķe. “Mēs kopā skatījāmies filmu, un viņš sēdēja tieši man blakus. Es biju tik satraukta, ka viņš sēž man tik tuvu, un tad man tas gadījās... Es kritu panikā un novēlu vainu uz krēsla čīkstēšanu. Mans draugs uzreiz sāka smieties, sakot, ka es esmu bijusi vaininiece. Tas bija tiešām neērti... Bet tagad uz to atskatoties, saprotu, kas tas patiešām nebija nekas traks.”

Kad Rianna nesaprata, ka Kriss Roks ar viņu flirtē

Viens no pasaules slavenākajiem komiķiem Kriss Rokss pastāstīja, ka viņa flirta neveiksme notika, kad viņš uzrunājis popmūzikas dīvu kādā ballītē.

53 gadus vecais Roks centies sākt sarunu ar dziedātāju, taču viņa uz komiķi paskatījusies tā, it kā “viņš būtu viens no viņas onkuļiem”.

“Viņa mani pat neuztvēra kā pretējā dzimuma pārstāvi vai seksuālu būtni,” atzina komiķis. “Bet es taču nemaz neizskatos tik vecs!”

Kad Dreiks pārprata vakariņu situāciju ar Nikiju Mināžu

Mūziķis Dreiks kādā intervijā pastāstīja par savu neaizmirstamāko flirtēšanas mēģinājumu, kad centās viņa draudzību ar reperi Mināžu ievirzīt romantiskā gaisotnē.

“Es atceros vienu no pirmajām naktīm, kad bijām Maiami un es devos pakaļ ēdienam. Pajautāju, vai viņa arī ir izsalkusi, uz ko viņa atbildēja apstiprinoši. Es biju tik priecīgs, ka beidzot vakariņosim kopā, domāju, ka esmu uzvarējis!"

"Es nokļuvu līdz viņas durvīm, Nikija tās atvēra, paņēma ēdienu un aizvēra tās mana deguma priekšā!” atklāja reperis. “Man vienmēr, patiešām vienmēr ir bijušas lielas simpātijas pret Nikiju, bet viņa uz mani lūkojas kā uz mazo brāli.”

Kad Nikola Kidmena nepateica Džimijam Felonam, ka viņi ir randiņā

Aktrise Nikola Kidmena nesen beidzot slavenajam ASV šova “The Late Night show” vadītājam atklāja faktu, ka viņi pirms vairākiem gadiem ir bijuši randiņā.

Aktrise paskaidroja, ka agrāk ir bijusi ieinteresēta komiķī. “Mūsu kopīgais draugs Riks teica, ka Džimijs vēlas mani satikt un lai es dodos uz viņa dzīvokli. Sapratu, ka esmu brīva sieviete, man viņš patīk, kāpēc gan ne? Tātad, es aizgāju pie viņa, bet Džimijs tur sēdēja beisbola cepurītē un pat nerunāja. Viņš neteica neko un pēc tam vienkārši ieslēdza video spēli, un es nodomāju: “Tas ir tik slikti. Viņam par mani nav ne mazākās intereses!” Un tad es aizgāju, nodomājot, ka starp mums nav ķīmijas. Vai arī Džimijs vienkārši ir gejs!”

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu