Pāragri miris Mareks Mediņš; brālis atklāj nāves cēloni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

8. septembrī 47 gadu vecumā negaidīti mūžībā devās viens no Latvijas 1. rokkafejnīcas Liepājā un arī Rīgā dibinātājiem un savulaik festivāla "Baltic Beach Party" rīkotājiem Mareks Mediņš. Mareka brālis Raivo, kurš bija teju nešķirams ar viņu, izdevumam "Vakara Ziņas" skaidro Mareka nāves cēloni. 

Raivo stāsta, ka Marekam iepriekš nebija veselības problēmu un brālis juties labi. Lai arī dzīves laikā viņš vairākkārt saskārās ar stresu un slodzi, nekad negadījās, ka Marekam pēkšņi kļūtu slikti. 

Brālis atklāj, ka nāves iemesls bijis infarkts: "Tajās pirmajās dienās pēc brāļa nāves bija nežēlīga sajūta, ka nav bijis neviena brīdinājuma. (..) Viņš tiešām jutās labi, tāpēc tas bija kā spēriens no skaidrām debesīm. (..) Tas notika sestdien no rīta, pulksten 11.04 viņa mājās Mārupē. Tajā laikā viņš bija kopā ar ģimeni. Sieva izsauca ātro palīdzību, kas atbrauca un cīnījās par viņa dzīvību, bet neizglāba." 

Brāļi Mediņi 2002. gadā nodibināja Latvijas 1. rokkafejnīcu, kas Liepājā darbojās līdz pat 2013. gada sākumam. Pēcāk viņi pārcēlās uz Rīgu, kur kopš 2012. gada sākuma atpūtas vieta ar tādu pašu nosaukumu darbojas joprojām. 

Tāpat brāļi bija zināmi arī kā Liepājas festivāla "Baltic Beach Party" rīkotāji. 

Atvadīšanās no Mareka Mediņa notiks 18. septembrī plkst. 12.00 Rīgas krematorijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu