“X Faktora” talants Didzis pamatīgi trenējies, lai šosezon tiktu tālāk

Intervija
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

9. septembrī televīzijas ekrānos atgriezās iemīļotā mūzikas šova “X Faktors” otrā sezona, kurā uzstājās daudzi pārsteidzoši un jauni talanti. Viens no tiem bija Didzis Melderis, kurš šovā piedalās jau otro reizi.

Iepriekš puisis tika līdz krēslu izaicinājumam, bet ar to viņa dalība “X Faktorā” beidzās. Puisis pa šo laiku ir trenējies, piedalījies gan lielos, gan mazos koncertos, kāzās un korporatīvajos pasākumos, lai šogad atgrieztos un tiektos pēc mērķa – uzvaras.

Uz jautājumu, pie kura žūrijas locekļa viņš gribētu tikt, Didzis atbild, ka par to nedomā. “Es uzskatu, ka viņi visi ir profesionāļi un no katra varu kaut ko mācīties. Kā būs lemts, par to priecāšos.”

Lai gan piedalījies jau pirmajā sezonā, Didzis nejūtas tā, it kā būtu pieredzējušāks par pārējiem, taču vieglāk uztver notiekošo. “Es citiem varu izstāstīt, kas nākamais mūs sagaida, kas tālāk notiks, padalīties viedoklī.”

“Man ir grūti teikt, vai šogad konkurence ir lielāka vai mazāka, bet spēcīgi cilvēki pilnīgi noteikti piedalās arī šogad,” piebilst jaunais censonis.

Tāpat Didzis nebaidās arī no šova. “Es dejoju tautas deju ansamblī Jelgavā, tādēļ ar dejošanu nebūtu problēmu.”

Kā atzīst puisis, ja arī šogad viņam neizdosies tikt tālāk, viņš vairs neplāno piedalīties trešajā sezonā, ja tāda tiks veidota. “Pilnīgi noteikti ne. Būs gana.”

Fotogalerija: "X Faktora" pirmās sērijas dalībnieki
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu