Kriminālā Latgale: iedzeršanas laikā nodurts vīrietis (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Latgalē, Kazanovas ciematā kopīgas iedzeršanas laikā gājis bojā vīrietis, kuram biedrs ar nazi bija iedūris kājā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

12.septembrī Krāslavas novada Ūdrīšu pagastā vienā no Kazanovas ciemata dzīvokļiem, kopīgas alkohola lietošanas rezultātā starp diviem vīriešiem izcēlās konflikts.

Konflikta laikā viens no strīda dalībniekiem vienu reizi iedūris ar nazi kājā 1979.gadā dzimušam vīrietim. Kad notikuma vietā ieradās mediķi, cietušais jau bija miris.

Uz aizdomu pamata par izdarīto noziegumu tika aizturēts 1975.gadā dzimis vīrietis. Viņam piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu