“X Faktora” jaunais censonis Toms: “Šovs ir lielā dzīves iespēja”

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

9. septembrī televīzijas ekrānos atgriezās iemīļotā mūzikas šova “X Faktors” otrā sezona, kurā uzstājās daudzi pārsteidzoši un jauni talanti. Viens no tiem bija Toms Kalderauskis, kurš šovā piedalās jau otro reizi.

Jaunajā sezonā puisis ir gatavs “iet līdz galam” un censties no sirds. “Kaut kā laikam tie laimes kauliņi nebija krituši, ka mani pagājušajā sezonā nepamanīja. Tiku līdz atlasēm, tālāk gan ne.”

Dalību otrajā sezonā puisis dēvē par “lielo dzīves iespēju”.

“Priecājos, ka Latvijā beidzot ir iespēja jaunajiem māksliniekiem sevi parādīt ārpus mājas un krodziņiem, iespēja satikt jaunus cilvēkus, gūt jaunus iespaidus un emocijas,” atzīst jaunais talants.

Arī konkurenci Toms izjūtot, lai gan pagājušogad tā ir bijusi sīvāka. “Tas īstenībā ir forši un patīkami, ka ir konkurence, jo tu uzreiz esi tonusā, gatavs iet un darīt uz 100%, lai parādītu, ka neesi sliktāks.”

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Puisis neslēpj, ka par savu mentoru gribētu redzēt tieši Intaru Busuli. “Man gribētos pie Intara, jo viņš man latviešu mūzikā ir elks. Apbrīnoju viņa degsmi, to, kā viņš paceļ publiku, kā strādā, kā dzied, pārvalda savu balsi. Tā viņa harisma. Es no viņa ļoti daudz ko varētu iemācīties sev, jo pietrūkst, ka dažreiz neesmu pietiekami atvērts.”

Vaicāts, no kura puisis mazliet baidoties, ilgi nav jādomā. “Pirmajā atlasē man Reinis pateica nē ar tādu domu, lai es savāktos krēslu izaicinājumam, tāpēc teikšu, ka no Reiņa. Bet īstenībā viņš saprot lietas, dara to, kas vajadzīgs. Viņi visi ir dažādi, katrs savas jomas speciālists. Pret visiem man ir liels respekts.”

Fotogalerija: "X Faktora" pirmās sērijas dalībnieki
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu