Rīgā pieaug degvielas cenas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Gan Rīgā, gan Viļņā, gan Tallinā aizvadītajā darba nedēļā bija novērojams degvielas cenu pieaugums, vienīgi Viļņā nedaudz sarukusi dīzeļdegvielas cena, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Tāpat kā iepriekšējās nedēļās, dārgākais 95.markas benzīns arī šonedēļ bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās arī šajā nedēļā pieaugusi par 0,8% - līdz attiecīgi 1,312 eiro un 1,232 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena pakāpusies par 1,3% un šajā piektdienā bija 1,226 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājusies par 1,2% - līdz 1,126 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena pieaugusi par 1,9% - līdz 1,364 eiro par litru. Arī dīzeļdegvielas cena kāpusi par 1,9% un bija 1,324 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā nedēļā nav mainījusies ne Tallinā, ne Rīgā un bija attiecīgi 0,629 eiro un 0,545 eiro par litru. Bet Viļņā tā palielinājusies par 9,1% - līdz 0,589 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu