Pēc ietriekšanās barjerā Tīnūžu pagastā bojā gājis motociklists

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Tīnūžu pagastā bojā gājis 45 gadus vecs motociklists, kurš ietriecās ceļa barjerā, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Vīrietis pēc notikušā guva ļoti smagas traumas. Mediķi nekavējoties sāka reanimācijas pasākumus, tomēr vīrieša dzīvību neizdevās glābt. Vīrietis gāja bojā notikuma vietā.

Šajā ceļu satiksmes negadījumā cieta vēl divi cilvēki - 45 gadus veca sieviete tika nogādāta slimnīcā ar lūzumiem, bet 37 gadus vecs vīrietis - ar pleca traumu.

Vakar Kurzemē slapjā ceļa dēļ cietušu vēl divi motocikli. Slimnīcā ar krūškurvja traumu tika nogādāts 51 gadu vecs vīrietis, kurš, saslīdot motociklam, iebrauca grāvī, kā arī 44 gadus vecs vīrietis, kurš, saslīdot motociklam, guva rokas traumu.

Zemgalē vakar cieta arī 15 gadus veca meitene, kura trasē krita ar kvadriciklu. Viņa slimnīca tika nogādāta ar vairākiem ķermeņa ievainojumiem, tostarp plēstām brūcēm plaukstās.

Kopumā NMPD aizvadītajā diennaktī saņēma 1052 izsaukumus, no kuriem 253 bija saistīti ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu