Grīzmans: esmu sasniedzis Mesi un Ronaldu līmeni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BENJAMIN CREMEL/AFP

Francijas futbola izlases līderis Antuāns Grīzmans izteicies, ka ir jau sasniedzis leģendāro Lionela Mesi un Krištianu Ronaldu līmeni, vēsta portāls Goal. 

Futbolists uzskata, ka viņš abus ir jau panācis, tādēļ liek lielas cerības uz uzvaru Ballon d'Or balsojumā27 gadus vecais francūzis arī atzina, ka viņam ir vēl vieta, kur pilnveidot savu spēli. 

"Protams, ka esmu savādāks spēlētājs nekā Ronaldu, Mesi, Mbapē vai Neimars. Mēs visi esam vienā līmenī, taču man ir vēl vieta, kur augt," sacīja Grīzmans. 

Šajā vasarā Grīzmans kopā ar Francijas izlasi triumfēja Pasaules kausa izcīņā. Septiņās spēlēs Grīzmans guva četrus vārtus. 

Vasarā bija runas, ka Grīzmans varētu pārcelties uz kādu lielāku klubu, piemēram, "Barcelona", tomēr viņš nolēma palikt "Atletico" rindās. 

"Es paliku "Atletico", jo šis ir liels projekts. Man ir ticība šim klubam, un es nekļūdījos. Mēs cīnāmies no visas sirds, turklāt spēlētāji, kuri laukumā nāk no rezervistu soliņa, mūsu spēli uzlabo," sacīja Grīzmans. 

Šajā sezonā Madrides "Atletico" komanda četrās spēlēs ir izcīnījusi tikai piecus punktus, ierindojoties astotajā vietā turnīra tabulā. Šajās četrās spēlēs Grīzmans paspējis gūt vienus vārtus, kā arī atdevis divas rezultatīvas piespēles. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu