No degošas mājas Jūrmalā izglābts cilvēks un suns

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pirmdien Jūrmalā no degošas mājas izglābts cilvēks un suns, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Ugunsgrēks Jūrmalā bija izcēlies ap plkst.16 divstāvu dzīvojamās mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg dzīvojamās mājas jumts un bēniņi 15 kvadrātmetru platībā. No piedūmotās mājas tika izglābts cilvēks un suns. Ugunsgrēks tika pilnībā likvidēts pēc trīs stundu darba.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 17.septembra plkst.6.30 līdz 18.septembra plkst.6.30, VUGD kopumā saņēma 46 izsaukumus - 15 uz ugunsgrēku dzēšanu un 22 uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Diennakts laikā VUGD dzēsa arī degošus atkritumus, lapseņu pūzni, sodrējus divu ēku dūmvados, sauso zāli, krūmus, kūdru, zaru kaudzi, mežu, graudu kaltēšanas iekārtu, vieglo automašīnu un bez uzraudzības atstātu piedegušu ēdienu.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, vakar glābēji Aglonas novada Aglonas pagastā atbrīvoja novaddambja slūžās iestrēgušu bebru, Amatas ielā Jūrmalā no koka nocēla kaķi, bet Stērstu ielā Kalngalē atbrīvoja vieglās automašīnas motora nodalījumā iestrēgušu kaķi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu