Piņķos top zīmolpreču izpārdošanas ciemats

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: LETA

Nākamā gada rudenī ir plānots atvērt "Via Jurmala Designer Outlet Village", kas vienkopus pulcēs vairāk nekā simts dizaina zīmolpreču izpārdotavu, vēsta portāls db.lv.

Zīmolpreču izpārdošanas veikalu jeb "outlet"mazumtirdzniecības koncepcija ir zināma un gana populāra, apjomīgam centram Latvijā diezin vai ir ekonomisks pamatojums, skeptiski ir DB aptaujātie šī tirgus segmenta dalībnieki.

Zīmolpreču izpārdošanas ciemata "Via Jurmala Designer Outlet Village" kopējā platība ir 11 hektāri, bet iznomājamā platība 24 tūkst. m2. Ciematā plānots investēt 25 miljonus eiro, informē SIA "Outletico" nomas departamenta vadītāja Aleksandra Vestfala.

Kopumā šajā ciematā tiek plānoti 120 veikali. Tā būvniecība ir sadalīta divos posmos; pirmajā, ko plānots pabeigt nākamā gada rudenī, tiks iznomātas telpas aptuveni 15 tūkst. m2 platībā 70–80 dizaineru zīmolpreču izpārdotavām.

Vestfala stāsta, ka pašlaik tiek meklēts operators, notiek pārrunas ar vairākām specializētajām Eiropas kompānijām. "Ļoti uzmanīgi izvēlamies sadarbības partneri, šobrīd nevar izpaust potenciālos operatorus, bet tas noteikti būs kāds no šī mazumtirdzniecības segmenta līderiem," sola SIA "Outletico" pārstāve.

"Via Jurmala Designer Outlet Village" attīstītāji un lielākie investori ir Leonīds Esterkins un Andrejs Dozorcevs. Projekta pasūtītājs ir SIA "Business Park" un "Outletico". Ciematu būvē lietuviešu kompānija "Litana", projektējis ir Andris Bērziņš.

Fotogalerija: Britu skolas atklāšana Piņkos

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu