Karsums neapmierināts ar neieskaitīto vārtu guvumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS

Latvijas hokejistu Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" komanda pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, savā laukumā ar 2:4 (1:1, 1:2, 0:1) piekāpjoties līgas līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist". Jāatzīmē, ka "Avtomobilist" ir vienīgā komanda līgā, kas aizvien cīnās bez zaudējumiem.

Abi latviešu uzbrucēji palika bez rezultativitātes punktiem, bet Karsuma gūtie vārti trešā perioda piektajā minūtē netika ieskaitīti.

Pēc spēles latvietis izrādīja neapmierinātību ar tiesnešu pieņemto lēmumu: "Spēlējam labi. Vienu brīdi pat izlīdzinājām rezultātu uz 3:3. Nezinu, kāpēc neieskaitīja. Mums taču bija labākais pasaules tiesnesis. Viņi skatījās šo epizodi, vairāk neko nezinu."


Žurnālisti arī vaicājuši, vai nav rūgtums par neieskaitītajiem vārtiem, uz ko Karsums atbildēja: "Tas nav īstais vārds. Būtu izlīdzinājuši rezultātu, spēle varēja beigties citādāk. Bet komandā nav nekādas panikas. Izdarīsim secinājumus un gatavosimies nākamajai spēlei."

Karsums sezonas pirmajās septiņās spēlēs izcēlies vien ar rezultatīvu piespēli, kamēr Daugaviņa kontā vieni gūti vārti, bet "Spartak" Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd ieņem devīto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu