Vai Oļegs Fiļs patiešām jaunajai draudzenei atdāvinājis bijušās sievas smalko "Porsche"?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā trešdienā uzņēmējs Oļegs Fiļs pirmo reizi publiski parādījās sabiedrībā ar savu jauno draudzeni Kristīni Jelinsku. Lai gan abu starpā valda mīlošas attiecības, viņš vēl nav gatavs saraut attiecības ar bijušo sievu Santu Bernālu.

Lai gan kopš laulības iziršanas pagājuši vien daži mēneši, viņa bijusī sieva jau paguvusi apprecēties ar amerikāni, bet viņš - uzsākt romānu ar savu sekretāri.

Iepriekš Santas Bernālas paziņas publiski pauda bažas, ka Fiļs savai jaunajai mīļotajai atdāvinājis Santas smalko "Porsche 911 Turbo". 133 000 eiro vērto auto Fils Santai uzdāvināja pirms diviem gadiem, taču nu miljonāra jaunā draudzene Kristīne Jelinska ar tādu vizinoties pa Rīgas ielām.

Fiļa pārstāvji izdevumam "Privātā dzīve" norādīja, ka bažām gan nav pamata, jo "Porsche", ar kuru vizinās Kristīne, neesot tas pats, ar kuru brauca viņa bijusī laulātā draudzene. Tas esot jauns šīs markas auto. 

Uz jautājumu, kas noticis ar Santai dāvāto spēkratu, Fila advokāts Agris Bitāns atbildēja: "Varam apstiprināt, ka mašīna ir apķīlāta no tiesu izpildītāja puses un atrodas glabāšanā pie trešās personas (pēc neoficiālas informācijas - auto salonā, vēsta "Privātā dzīve"), tas izslēdz šīs mašīnas atsavināšanu citām personām."

Kā vēstīts iepriekš, Fiļs vērsies Valsts policijā par bijušās sievas Santas Zāmueles iespējamajiem kriminālpārkāpumiem. Lieta ir saistīta ar viņa uzņēmuma aizdevumiem Zāmueles kompānijām. Santa pirms mēneša ASV mija laulības gredzenus ar vīna festivālu rīkotāju, zīmola "Coastal Luxury Management" vadītāju un līdzdibinātāju Deividu Alanu Bernālu, bet Latvijā pa to laiku pēc viņas bijušā vīra Fila iesnieguma sākts kriminālprocess.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu