Interneta sensācija Karmena par savu uzstāšanos: "Turpināšu dziedāt, neplānoju padoties!" (6)

Ekskluzīvi Apollo.lv
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 16.  septembrī, pie skatītājiem nonāca šova "X Faktors" otrās atlases raidījums, kurā uz skatuves uzmirdzēja 21 gadu vecā jūrmalniece Karmena Puķjāne. Viņa pirms uzstāšanās pārliecinoši apgalvoja, ka uzstājusies miljonu cilvēku priekšā, tomēr žūrija, kā arī televīzijas skatītāji viņas sniegumu vērtēja kā ļoti vāju, pat izmisuma pilnu.

Karmena jau pirmajās sekundēs nekautrējoties paziņoja, ka vēlas kļūt par šovbiznesa zvaigzni - viņai iepriekš bijusi skatuves pieredze Priekuļu sporta svētkos, kur, kā apgalvo jauniete, viņas priekšnesumu klausījušies miljoniem cilvēku. 

Kā pēc uzstāšanās portālam Apollo.lv pastāstīja Karmena, viņasprāt, ikvienam patīk internetā izteikt komentārus.

“Publikai patīk drosmīgi cilvēki, tāpēc pēc šova viņi sāka interesēties. Protams, ir daudzi aizskaroši komentāri, bet viss, ko tie cilvēki māk, ir kritizēt. Ir arī tādi cilvēki, kuri mani atbalsta,” atklāja Karmena.

Meitene norādīja, ka “vienmēr ar kaut ko ir jāsāk” un panākumi neveidojas uzreiz – tie nāk ar laiku. “Lai man būtu panākumi dziedāšanā, ir nepieciešams ilgs laiks. Jāstrādā ļoti daudz ar sevi. Tas, kas man pietrūka, bija darbs ar vokālu.”

Karmena aicina cilvēkus viņu tik ļoti nekritizēt, ikvienam novēlot pārkāpt pāri savām bailēm un kaut ko dzīvē uzdrošināties, nevis tikai “gudri runāt”. “Es savu uzstāšanos nevērtēju labi, pie dziedāšanas ir jāstrādā gadiem, sasniegumi nenāk uzreiz. Nevajadzētu tik traki kritizēt mani, it īpaši tiem, kuri paši neko nav mēģinājuši dzīvē sasniegt. Baidās tas, kuram nav drosmes.”

Meitene gan pēc uzstāšanās uz X Faktora skatuves neplāno beigt muzicēt un ir apņēmības pilna iet uz savu mērķi kļūt par šovbiznesa zvaigzni.

“Es pēc “X Faktora” plānoju muzicēt, strādāt cītīgi pie savas dziedāšanas, jo sasniegumi nāk tikai ar laiku, nevis uzreiz. Es darīju un cīnījos, un pēc manis tiecās cilvēki tikai tāpēc, ka manī ir drosme, es eju tālāk un nepadodos. Manuprāt, nevajag padoties, bet tieši otrādi - pierādīt visiem, ka es spēju vairāk un labāk! Padodas tikai vājie,” tā Karmena.

Tāpat Karmena pastāstīja, ka ir uzstājusies dažādos pasākumos, tai skaitā, kāzās un izlaidumos.

Meitene "X Faktorā" izpildīja "Cranberries" kompozīciju "Zombie", kas izpelnījās gan žūrijas, gan skatītāju kritiku.

"Tev ir ļoti skaists muzikāls vārds. Šis te gabals arī ir skaists. Un tomēr cik izmisuma pilns bija tavs dziedājums..." noteica mentors Intars Busulis

Viņam pievienojās arī Aija Auškāpa un Reinis Sējāns, kā rezultātā Karmena saņēma trīs "nē".

Karmena pēc sava priekšnesuma bija vīlusies, tomēr noteica: "Es tā vienmēr dziedu."

Fotogalerija: "X Faktora" otrās atlases dalībnieki
Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu