Vētra "Florensa": tūkstošiem cilvēku tika evakuēti, kamēr miljoniem dzīvnieku noslīka plūdu dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Glābēji ASV turpina cīnīties ar postošajām sekām pēc viesuļvētras "Florensa", atklājot arī daudzus novārtā atstātos mājdzīvniekus, kuri pamesti likteņa varā.

Vēstīts, ka bojāgājušo skaits vētrā "Florensa" ASV Ziemeļkarolīnas un Dienvidkarolīnas štatos sasniedzis 31, paziņojušas varasiestādes, brīdinot, ka atsevišķos apgabalos plūdi var turpināties vēl vairākas nedēļas.

Kā ziņo ārvalstu mediji, saskaņā ar valsts amatpersonu datiem, palielinoties ūdens līmenim upēs un ezeros, plūdu laikā noslīkuši apmēram 3,4 miljoniem vistu un tītaru, kā arī 5500 cūkas, piebilstot, ka šie cipari vēl palielināsies.

Par dramatiskiem negaisa un vētras nodarītiem postījumiem ir šokā arī sociālo tīklu lietotāji, dusmojoties par to, ka iedzīvotāji ir atstājuši savus mājdzīvniekus aiz muguras.

"Kā Tu uzdrošinies! Jums bija pietiekami daudz laika, lai sapakotu savas visdārgākās mantas, iedarbinātu savu automašīnu un laiks, lai nokļūtu drošībā, pirms vētra "Florensa" sasniedz ASV, bet jūs joprojām izvēlējāties atstāt savus dzīvniekus aiz muguras. Nožēlojami!" raksta kāds lietotājs.
 

"Kaut arī tūkstošiem cilvēku tika evakuēti, miljoniem dzīvnieku noslīka plūdu dēļ."

Foto: REUTERS/SCANPIX

"Paldies visiem tiem cilvēkiem, kuri nepalika vienaldzīgi un izglāba dzīvniekus no drošas nāves!"

"Es nekad nesapratīšu tos cilvēkus, kuri atstāja savus mīluļus...."

Foto: REUTERS/SCANPIX
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu