Linda Mūrniece par darbu politikā: kamēr mēģināju tikt ar visu galā, mana ģimene jau bija sabrukusi

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Linda Mūrniece, viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja "STV Pirmā!" raidījumā "Sieviete.Personīgi" stāstīs par iemesliem, kas lika sabrukt viņas ģimenei, kamēr viņa strādāja Iekšlietu ministrijā.

Dažkārt darbs aizņem pat 24 stundas diennaktī, un ne vienmēr tuvinieki saprot cītīgo strādāšanu. Linda Mūrniece raidījumā stāsta, kas ir bijis lielākais zaudējums politikā: "Es pati to atzīstu, jo tikai pati esmu pie tā vainīga - Iekšlietu ministrija mani bija pārņēmusi pilnībā. Tās bija 24 stundas diennaktī, un, ja es paskatos uz kaut kādām tā laika fotogrāfijām, grūti man ir sevi atpazīt pašai. (..)

Maz kas no cilvēka, nelaimes čupiņa, melni mati, acu nav vispār - aizpampušas - un 34. izmēra kostīmiņš. Uzpūt un sabruks! Tas vien jau liecināja par to, kādā es stāvoklī vispār esmu un kā esmu novesta. Ja lieliski tieku galā ar darbu, ar mājām, ar ģimeni, ar bērniem (..), un, ja man kāds jautāja, kā es tieku galā, es teicu, ka diezgan labi, kaut fiziski bruku kopā, un palēnām arī mana ģimene bija sabrukusi, kamēr mēģināju tikt ar visu galā.

Protams, es biju vainīga, jo prioritātes ir jāizvērtē. Prioritātēm vajadzētu būt ģimenei, nevis darbam, lai gan tā situācija, kādā mēs visi tajā brīdī bijām, bija tāda, kas pieprasīja maksimālu atdevi. (..)"

Linda Mūrniece stāsta par savām prioritātēm, zaudējumiem un daudz ko citu. Visu raidījumu "Sieviete.Personīgi" skaties 19. septembra vakarā "STV Pirmā!".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu