Dima Bilans Maskavā izraisījis autoavāriju

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ bilanofficial

Krievijas iemīļotais mūziķis Dima Bilans Maskavā iekļuvis autoavārijā, vēsta ārzemju mediji.

Saskaņā ar pieejamo informāciju, Bilans pārvietojies melnā “Ford Mustang”, kad zaudējis pār to kontroli un ietriecies priekšējā “Hyundau” vieglajā automobīlī. Incidentā neviens necieta un policija apstiprināja, ka Bilans nebija lietojis alkoholu.

Vēlāk notikušo komentēja arī pats mūziķis. Video, ko viņš publicēja savā sociālā tīkla "Instagram" kontā, mūziķis pastāstīja, ka pārvietojies ar ātrumu 40 km/h, nedaudz novērsies un iebraucis priekšējā automašīnā, kas stāvēja pie luksofora.

“Viss ir atrisinājies! Protams, bija stress, bet kas tik šai dzīvē nenotiek… Salons piepildījās ar asiem dūmiem, strauji nostrādāja drošības spilveni un trieciens bija tik spēcīgs, ka galvā viss sagriezās… Šoks ir pamatīgs. Es esmu vainīgs avārijā, novērsos. Pats arī izsaucu ātro palīdzību un ugunsdzēsējus, lai viss būtu likumīgi un bez tenkām,” pastāstīja Bilans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Все обошлось! Стресс словил конечно, но что только не бывает в этой жизни ... салон заполнился резким дымом , подушки безопасности сработали резко и удар был ощутимым, что в голове все перевернулось ... шок сейчас догоняет , сами понимаете выброс адреналина и кортизола ... фууух руки потряхивает ... все обошлось! И у всех обошлось !!!? Я виноват в аварии, отвлёкся (( !!! Вызвал сам дпс по 112, пожарных и скорую вызвал, ну чтобы все в законном поле и без инсинуаций ,кривотолков и слухов ! Люди, будьте внимательнее за рулём!!!!!!!!!!!!!! Очень не смешно было.... #билан #димабилан

A post shared by Dima Bilan (@bilanofficial) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu