Portāls: Timmas un Strēlnieka lomas komandā ievērojami pieaugs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Eurohoops

Jau mazāk kā pēc mēneša, 11. oktobrī, ar četrām spēlēm tiks dots starts jaunajai ULEB Eirolīgas sezonai. Līdz ar šo notikumu, portāls Eurohoops izveidojis sarakstu, kurā prognozēti 10 spēlētāji, kuri gaidāmajā sezonā varētu ievērojami progresēt un palielināt savu lomu komandas panākumos.

Eirolīgā šosezon būs pieci Latvijas pārstāvji - Anžejs Pasečņiks ("Herbalife", Spānija), Rolands Šmits ("Barcelona Lassa", Spānija), Dairis Bertāns ("AX Armani Exchange Olimpia Milan", Itālija), kā arī Jānis Strēlnieks un Jānis Timma, kuri pārstāv Pireju "Olympiacos" no Grieķijas. Tieši pēdējie divi iekļauti augstāk minētajā sarakstā.

Kā raksta portāls, ""Olympiacos" ir sākusies jauna ēra ar titulēto treneri Deividu Blatu priekšgalā. Viņa izpratne par spēli un atšķirīgā filosofija varētu palīdzēt uzlabot sniegumu vairākiem spēlētājiem, tostarp, arī Jānim Strēlniekam. Tieši Strēlnieks bija viens no tiem, kurš pagājušajā sezonā bija izteicies, ka "Olympiacos" spēles stils ir novecojis un neseko jaunākajām basketbola tendencēm."

Strēlniekam aizvadītā sezona bija statistiski sliktākā karjerā - vidēji mačā viņš izcēlās ar 7,5 gūtiem punktiem un 2,1 rezultatīvu piespēli.

Savukārt par Timmas potenciālu saraksta veidotāji raksta: "Viņš bija pēdējais spēlētājs, kurš pievienojās komandas sastāvam un sagaidāms, ka viņš ir gatavs pierādīt savu lietderību jaunā līmenī, kā tas bija "Baskonia" sastāvā pērn. "Olympiacos" piekoptais agresīvais spēles stils dod lielākas iespējas Timmam palielināt savu produktivitāti un izmantot viņa stiprās īpašības - atlētismu, ātrumu un spēli zem groza. Sagaidāms, ka lielu lomu Timmas izaugsmē spēlēs Blats, kurš centīsies izmantot latvieša labās puses."

Iepriekšējā sezonā Timma vidēji mačā guva 7,6 punktus, realizējot tālmetienus ar solīdu precizitāti (41,2%) un izcīnīja 2,4 atlēkošās bumbas.

Pilnu sarakstu ar portāla apkopotajiem spēlētājiem var lasīt ŠEIT.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu