Kamilla savulaik centusies pierunāt Čārlzu izjaukt prinča Viljama attiecības ar Keitu

Kas tik neatklājas!
Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kā izrādās, Kamilla Pārkere-Boulza, prinča Čārlza mīļotā, nav gribējusi, lai princis Viljams laulājas ar Keitu Midltoni, un mēģinājusi pierunāt dzīvesbiedru palīdzēt izjaukt šo savienību.

Keita Midltone un Kamilla Pārkere-Boulza nekad nav bijušas labākās draudzenes, taču arī nepatiku viena pret otru it kā nav izjutušas (vai vismaz izrādījušas). Nesen kļuvis zināms, ka savulaik Kornvolas hercogiene bijusi kategoriski pret prinča Viljama laulībām ar izredzēto - tagadējo Kembridžas hercogieni.

Nevienam nav noslēpums, ka prinča Viljama radinieki ilgi nav devuši piekrišanu viņa laulībām ar Keitu. Karalienei Elizabetei II neesot paticis, ka mazdēlā izredzētā augusi nearistokrātiskā ģimenē, un tas nekas, ka bagātā. Par laimi, Lielbritānijas valdniece tomēr mazinājusi savu nepatiku: 2010. gadā viņa devusi atļauju Viljamam Ketrīnu apņemt par sievu, lai gan daži pretinieki šai savienībai vienalga palikuši.

Kembridžas hercogi Viljams un Keita, princis Harijs un Keitas māsa Pipa Midltone.
Kembridžas hercogi Viljams un Keita, princis Harijs un Keitas māsa Pipa Midltone. Foto: Reuters/Scanpix
Lielbritānijas karaliene Elizabete II, Ketrīna Midltone un princis Viljams
Lielbritānijas karaliene Elizabete II, Ketrīna Midltone un princis Viljams Foto: AFP/LETA

Kā apgalvo žurnālisti un rakstnieks Kristofers Andersens, kurš izdevis grāmatu "Kroņa spēles: Elizabete, Kamilla, Ketrīna un tronis", Kamilla Pārkere-Boulza neesot atbalstījusi padēla izvēli.

Rakstnieks Andersens apgalvo, ka Kamilla uzskatījusi Keitu par skaistu, bet ne gana gudru, lai kļūtu par prinča sievu.

Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone 
Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone Foto: AFP/LETA

Izdevuma "The Sun" žurnālisti savukārt apgalvo, ka Kamilla centusies pierunāt princi Čārzlu ietekmēt savu dēlu. Nākamā Lielbritānijas karaļa sievai it kā ļoti nepaticis, ka Keita esot kļuvusi populārāka par viņu pašu. Tomēr šķiet, ka Kamilla un Keita ir aizmirsušas senos aizvainojumus un nesaskaņas. Abas hercogienes parasti oficiālajos pasākumos mīļi tērzē un viena par otru draudzīgi atsaucas.

Fotogalerija: Dienas skaistule Keita Midltone

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu